Riese & Müller Swing

De R&M Swing 3, verlegt de stadsgrens tot achter de horizon ......

Rm My2021 Swing3

Bij deze Riese & Müller stadsfiets gaat het niet meer alleen om gezellig peddelen door de stad. De Swing3 is ook perfect geschikt voor lange tochten over bergen en dalen. Het soepele rijgevoel van de krachtige Bosch Performance Line motor wordt gecompleteerd door de gevoelig verende voorvork en de verende zadelpen. En net als elke klassieke stadsfiets beschikt ook deze over bijpassende manden voor stuur en bagagedrager. De Swing 3 is in maar liefst 1920 uitvoeringen te bestellen, kom bij ons langs en laat u voorlichten over de mogelijkheden.

In de "van Herwerden" winkel op de Parkweg hebben we een Swing testfiets staan, zodat u vrijblijvend het gevoel kunt ervaren voor u de knoop doorhakt!

Praktisch, zo'n perfecte look

Speciaal voor de Swing 3 werd er een ideaal passende, (optionele) stuurmand met kliksysteem ontwikkeld. Robuust, watervast en in een elegante rotanlook completeert hij het beeld van een moderne stadsfiets. De stuurmand met een inhoud van ca. 12 liter heeft een draagvermogen van tot wel 5 kg.

Er werden voor de Swing 3 ook ideaal passende, (optionele) achtermanden met kliksysteem ontwikkeld. De manden voor de bagagedrager kunnen rechts, links of aan beide kanten tegelijk zoals fietstassen worden bevestigd. Zo blijft de bagagedrager met MIK-systeem bruikbaar. Hun grote inhoud van ca. 22 liter werd afgestemd op een belading met boodschappentassen van elk ongeveer 7 kg

Carbon-riemaandrijving

De Swing 3 is ook leverbaar met een Gates carbon-riemaandrijving die geruisloos zijn rondje draait. Ideaal aan een riem is dat deze onderhoudsarm en betrouwbaar is. Smeren hoeft niet meer! Vuil en olievlekken zoals bij een kettingaandrijving behoren zodoende tot de verleden tijd.

De ideale cockpit

De Swing 3 is leverbaar met de traditionele Intuvia displays van Bosch, maar doe eens gek! Optioneel is Bosch Cobi op de fiets leverbaar waarmee uw mobiele telefoon veranderd in een uitgebreide display. Ook het gebruik van navigatie is een stuk eenvoudiger, u kunt naar een muziekje luisteren en ziet berichtjes binnenkomen.