Riese & Müller

Uit overtuiging! Deze twee woorden vatten de gehele denkwijze van Riese & Müller samen

Riese Muller Sfeerbeeld 1024X683

Slimme en unieke fietsen

De passie voor fietsen en innovaties samen met ons perfectionisme domineren ons werk. Het resultaat daarvan zijn tot in detail doordachte e-bikes, e-cargo-bikes en vouwfietsen van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve technologie en een baanbrekend design. Met andere woorden, echt Duits ingenieurs schap.

Altijd een passende fiets

Elk model is een complete oplossing voor een bepaalde toepassing. Alleen op die manier krijgen onze fietsen de beste rijeigenschappen voor het grootste rijplezier. Uw tevredenheid is uiteindelijk onze grootste stimulans.Net zo belangrijk als tevreden klanten zijn tevreden medewerkers voor ons. Het succes van onze fietsen en de goede werksfeer laten zien: Wij zijn een team. We werken allemaal met dezelfde overtuiging. En wie, behalve wij, kan beweren zijn passie tot beroep te hebben gemaakt?

Wat vindt van Herwerden ervan:

Niets van gelogen. Buitengewoon hoge kwaliteit frame en frameconstructie. Alles degelijk opgetuigd. Typische uitstraling. Anders dan anders. Innovatief maar degelijk. Topproduct. Het mooie van dit merk is dat je je eigen fiets kan configureren. De levertijd 5-8 weken en nooit uitverkocht. Koop je een Riese & Mulller, dan koop je een topkwaliteit e-bike. Geen massaproductie. Iedere fiets wordt in Duitsland met de hand gemaakt. Er zijn enorm veel soorten. Van stadsfiets tot bakfiets. Van mountainbike tot vakantiefiets. Alles elektrisch maar degelijk tot aan de spaaknippel toe. Wij helpen u met plezier deze fiets samen met u te configureren.