1. Fietsen
  2. Merken
  3. Gazelle

Gazelle Miss Grace T7 2024

€ 949,00

Een elegante fiets in eigentijds design die inspeelt op de wensen van moderne vrouwen

Duurzaam en met een milieubewuste uitstraling. Kan tegen een stootje en biedt veel praktische bagageruimte. Naafdynamo en kwalitatief hoogwaardige onderdelen zorgen ervoor dat Miss Grace met heel weinig onderhoud tevreden is. Opzoek naar iets anders? Bekijk hier onze nieuwe modellen.

Gestyled tot in de puntjes. En vrouwelijk én stoer tegelijk. Dát is de Miss Grace in een nutshell. Zeg nou zelf: ziet ze er niet fantastisch uit? Dankzij de bredere banden rijdt deze fiets lekker licht en comfortabel. Op de praktische voordrager neem je de spullen mee die jij wilt. Voor een aangenaam duwtje in je rug kies je deze stijlvolle dame in een elektrische uitvoering.

Voordrager

Als je in de supermarkt bent geweest of in de stad hebt geshopt, begint vaak een grote uitdaging: het vervoer naar huis. Met de praktische voordrager kan vrijwel alles mee. Daarbij zijn de spullen steeds in het zicht, zodat er niets mee kan gebeuren. De voordrager is stevig. Je monteert er heel gemakkelijk een mandje of krat op.

Rollerbrakes

De rollerbrakes lenen zich perfect voor dagelijks gebruik en vlak terrein. Moet je een keer door de regen, dan is het remgedrag perfect - beter dan met een velgrem. De koelvinnen zorgen ervoor dat de temperatuur van de rollerbrakes laag blijft en de remkracht niet afneemt. Heb je twee linkerhanden? Geen punt, want de rollerbrakes zijn gemakkelijk af te stellen en vragen weinig onderhoud.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2020
DST Groepcode 1A00

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.