1. Fietsen
  2. Riese & Muller

Riese & Muller Multitinker Vario

€ 6.309,00
€ 4.799,00

De multitinker. compact. urban. flexibel.

De Multitinker is de ideale vervanger voor auto's in de stad: twee kinderen, boodschappen of allerlei goederen vervoert u met deze urban e-bike veilig en zonder enige moeite. Het lage zwaartepunt zorgt voor een stabiel rijgedrag, terwijl de compacte lengte ruimte bespaart. En dankzij ingenieuze details zoals de 20 inch wielen, de geïntegreerde frametas en de mogelijkheid voor het bevestigen van een aanhanger, hoeft er niets achter te blijven.

Vervoer van personen: Veilig rijplezier voor groot en klein.

Achter op de Multitinker kunt u tot wel twee kinderen of een grotere passagier veilig meenemen (max. 70 kg). Met de standaard sideloaders is er altijd ruimte voor de voeten van de passagiers, de spaakbeschermer voorkomt ongewild contact met de spaken. Het lage zwaartepunt zorgt voor veilig rijplezier voor groot en klein, terwijl het op- en afstappen dankzij de standaard dubbele standaard heel makkelijk is. Kinderen van 1 tot 7 jaar zijn dankzij de optionele safety-bar-kit (vrijgegeven tot 50 kg) in combinatie met een kinderzitje (DIN EN 14344) goed beschermd. De optionele passagierkit met comfortabel zitvlak van schuimstof en handgreep biedt kinderen vanaf 7 jaar een comfortabele zitmogelijkheid. Raadpleeg voor het gebruik de nationale voorschriften voor het vervoer van kinderen.

Flexibel transporteren van lasten: Voor kleine alledaagse taken. En ook voor grote.

Of u nu boodschappen of andere goederen wilt vervoeren – dankzij de krachtige Bosch Performance Line Cargo motor met 625 Wh accu neemt de Multitinker de bijlading moeiteloos achterop mee. Extra ruimte biedt de voordrager en voor kleinere voorwerpen hebben wij de frametas ontwikkeld. Intussen is de Multitinker zo compact als een normale e-bike en is dankzij het lage zwaartepunt ook volledig beladen perfect hanteerbaar. En als er onverhoopt toch onvoldoende ruimte beschikbaar is, kunt u de sideloaders voor het bevestigen van grote bagagestukken of het aanhangerkoppelstuk gebruiken.

RX Connect: Met chip en app naar een Connected E-Bike.

Door de optionele RX Chip verandert uw fiets in een Connected E-Bike. Activeer gewoon kosteloos de RX Service ConnectRide Free voor 1 jaar en krijg toegang tot alle functies: van de diefstalbeveiliging via GPS tracking en een bewegingsalarm tot persoonlijke rijstatistieken. De RX Connect App verbindt u bij een geboekte RX Service rechtstreeks met uw bike. Indien gewenst schakelt u via de app het digitale alarm in, zodat u wordt gewaarschuwd als uw fiets wordt verplaatst of verwijderd. Maar u moet de bike natuurlijk ook nog steeds fysiek op slot zetten – heel simpel met het standaard Abus frameslot. Afhankelijk van het servicepakket beschermt u uw bike met de complete beveiliging tegen diefstal via GPS-tracking en de opsporings- en terugbezorgingsservice in geval van diefstal. Gewoon de passende RX Service ConnectCare online bijboeken en zonder zorgen op pad gaan.

Stabiel rijgedrag: Altijd veilig onderweg.

Zowel tijdens het op- en afstappen als tijdens het beladen en rijden – de Multitinker zorgt met een laag zwaartepunt, 20 inch wielen en slimme details zoals spaakbeschermers en dubbele standaard voor veiligheid in het dagelijks leven. Het dimlicht van de krachtige koplamp zorgt dankzij de grote lichtkegel voor een goede zichtbaarheid in het verkeer, terwijl het grootlicht de weg buiten de stad en in het bos perfect verlicht. En als u eens snel moet stoppen, zorgen de Magura schijfremmen voor krachtige remprestaties.

Variabele zitpositie: Gemakkelijk wisselen tussen berijders.

Doordat de stuurpen eenvoudig in hoek en hoogte verstelbaar is en de zadelpen makkelijk kan worden bijgesteld, kan de zitpositie op de Multitinker in een handomdraai aan verschillende lichaamslengtes van 1,50 m tot 2,00 m worden aangepast. Zo wordt deze bike een perfecte alledaagse begeleider voor het hele gezin, de woon- of vriendengroep.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2023

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.