1. Fietsen
  2. Aanbiedingen

Riese & Muller Nevo Gt Vario

€ 5.645,80
€ 4.399,00

De nevo. super sportief. super comfortabel.

De markante vormgeving met geïntegreerde accu en krachtige aandrijving maken de Nevo tot een echte alledaagse held. Deze bike overtuigt door een hoog rijcomfort en een comfortabele handling dankzij de lage instap. Ook langere ritten zijn dankzij de optionele DualBattery met tot wel 1.125 Wh geen enkel probleem.

Sportieve bike met lage instap: Zo sportief kan comfort zijn.

Tijdens het fietsen, het laden of afsluiten – de Nevo biedt altijd een ongelofelijk comfort. De Bosch Performance Line CX motor met 85 Nm zorgt voor een sportief acceleratievermogen, de verende zadelpen voor een aangename rit. Dankzij de lage instap stapt u makkelijk op en af en hierbij wordt u ook niet door de optionele DualBattery belemmerd, omdat de tweede accu op de bagagedrager is gemonteerd. De standaard geïntegreerde accu trekt u in één beweging gewoon van boven eruit. Als alternatief kan de accu ook via de goed bereikbare laadaansluiting comfortabel op de fiets worden opgeladen.

Geïntegreerde cockpit:Displays, van simpel tot smart.

We hebben de cockpit van de e-bike opnieuw uitgevonden: of u nu voor de optionele cockpit met Kiox display, de Bosch SmartphoneHub of het Nyon display kiest: alle drie opties zijn optimaal in het stuur geïntegreerd en beschikken over een netjes weggewerkte kabelgeleiding. Dankzij de stuurpen van de cockpit, waarvan de hoek verstelbaar is, kunt u kiezen tussen een sportieve of meer comfortabele zitpositie. Maar ook de standaarduitrusting met Intuvia display biedt een strakke uitstraling. 

Veiligheidsuitrusting: Zien en gezien worden.

De bijpassende krachtige koplamp van uw Nevo-model verhoogt uw zichtbaarheid in het verkeer. Overdag zorgt de permanente verlichting ervoor dat u nog beter wordt gezien, terwijl in het donker de weg voor u helder en gelijkmatig wordt verlicht. Hierbij wordt tegemoetkomend verkeer niet verblind. En als u eens snel moet stoppen, zorgen de schijfremmen voor krachtige remprestaties.  

Individuele uitrusting: Kan vrijwel alles aan.

Dankzij de standaard bagagedrager met MIK-systeem kunt u manden en tassen snel en veilig bevestigen. Aanvullende bagage vervoert u met de in het frame geïntegreerde voordrager (met of zonder tas) eveneens veilig naar de eindbestemming. En als u vaak buiten de gebaande paden fietst, kiest u voor de GX-optie met all-terrain-banden en brede flat-pedalen. Wie daarentegen een e-bike nodig heeft voor zwaardere belastingen tot 160 kg, kan het beste kiezen voor het optionele Heavy-Duty-Package.

RX Connect: Met chip en app naar een Connected E-Bike.

De optionele RX Chip verandert de Nevo in een Connected E-Bike: activeer gewoon kosteloos de RX Service ConnectRide Free voor 1 jaar, zodat u de locatie van uw bike op elk gewenst moment kunt opvragen en u de bike met de RX Connect App kunt gebruiken. De locatie van uw bike en rijstatistieken worden via GPS automatisch geregistreerd. Via de digitale Lock-functie wordt u geïnformeerd als uw Nevo wordt verplaatst. Afsluiten blijft echter noodzakelijk – heel simpel met het geïntegreerde frameslot van Abus. Afhankelijk van het servicepakket beschermt u uw bike met de complete beveiliging tegen diefstal via GPS-tracking en de opsporings- en terugbezorgingsservice in geval van diefstal. Gewoon de passende RX Service ConnectCare online bijboeken en zonder zorgen op pad gaan.

Specificaties

Model Dames
Verkrijgbare framematen 43 cm (26")*; 46 cm (28")*; 51 cm (28")*; 56 cm (28")*
Motor Performance Line CX (Gen4)
Type motor
Accu Bosch PowerTube 625
Aandrijving
Frame Nevo GT vario
Voorvork SR Suntour Mobie 34, Air, tapered, 100mm; SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black*
Versnelling Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Gewicht 28,9 kg
Slot ABUS Shield X+; ABUS Shield*
Verlichting voor Supernova mini 2 Pro
Verlichting achter Busch & Müller Toplight 2C LED
Banden Schwalbe Super Moto-X 62-584 Reflex; Schwalbe Big Ben Plus 55-559 Reflex*; Schwalbe Johnny Watts 60-584*; Schwalbe Smart Sam Plus 57-559 Reflex*
Handvatten Ergon ergonomic
Zadel Selle Royal New Lookin Male Eco; Selle Royal Essenza Eco Male*; Selle Royal New Lookin Female Evo R&M*
Stuur Humpert ergotec Ergo XXL, 31,8 mm; Humpert ergotec Trekking, 31,8 mm, Alu*; Satori R&M Custom Komfort, 25,4 mm, Alu*; Satori R&M Custom, 25,4mm, Alu*
Stuurpen Humpert ergotec Barracuda Evo, 90 mm, 20°; Satori R&M Custom, cable integration, adjustable angle, Alu*
Standaard Ursus R78 King 2 Kickstand

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.