1. Onderdelen
  2. E-Bike ombouw kit

Pendix Pendix Edrive 150

€ 1.190,00

De pendix edrive 150 is het ideale instapproduct in de pendix-productfamilie. de pendix epower brengt je  van 13- tot 28 km ver en is daarom ideaal als je pendelt of gewoon tijdelijk wat ondersteuning nodig hebt.

De Pendix eDrive 150 ombouwset maakt van uw fiets een betrouwbare en krachtige e-bike. Het systeem is geschikt voor bijna elk frametype, ongeacht of het in de stad, op trektochten, op cargo- of mountainbikes is.

Er moet op het frame alleen voldoende ruimte zijn voor de batterij en de motor. En dit onafhankelijk van de grootte van het crankstel, het type versnellingssysteem of remsysteem. Het systeem ondersteunt riem- en kettingaandrijving. Dit moet zich wel aan de rechterkant van de fiets bevinden en uw fiets moet een BSA-trapas hebben. De Pendix eDrive150 is ideaal voor uw ritten met een lengte van 13* tot 28* km. Het complete systeem weegt slechts 6,0 kg.

De in het midden gemonteerde gearless motor wordt gemonteerd in plaats van de linker crank. Door zijn constructie en positie op de fiets, geeft het een bijzonder natuurlijk rijgevoel en is absoluut geruisloos. Met een vermogen van 250 watt en een maximaal koppel van 32 Nm, ondersteunt het uw trapprestaties tot een snelheid van 25 km / u (wettelijk toegestane maximale waarde voor EU-landen). Hogere snelheden kunnen worden bereikt door pure spierkracht te gebruiken. Omdat de motor geen versnellingsbak heeft, is er geen merkbare trapweerstand wanneer de accu is uitgeschakeld, zodat u uw fiets nog steeds kunt gebruiken als voorheen.

De 48 V Pendix ePower150 (batterij) heeft een capaciteit van 140 Wh en werkt op basis van moderne lithium-iontechnologie. De batterij kan in een handomdraai van de fiets worden verwijderd en binnen 1 uur en 15 minuten volledig worden opgeladen met de meegeleverde 120 W-oplader. Tijdens het rijden toont de batterij u het huidige laadniveau via de van kleur veranderende LED-ring. Door op de power knop te drukken activeer je de ondersteuning van de motor. Dan wordt 150% toegevoegd aan uw eigen trapprestaties. Door dit slimme ontwerp heeft u geen extra display op het stuur nodig. Als u nog steeds actuele gegevens op het stuur wilt hebben, kunt u de Bluetooth-functie van de batterij gebruiken om deze te verbinden met uw smartphone en de Pendix.bike PRO-app. De batterij heeft een USB-interface voor het opladen van externe apparaten zoals uw mobiele telefoon. De Pendix ePower wordt met een metalen houder direct op het fietsframe gemonteerd.

* onder ideale omstandigheden

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.