1. Fietsen
  2. Elektrische fietsen
  3. Aanbiedingen

Riese & Muller Tinker 2 Vario

€ 4.881,90
€ 3.905,52

Informatie

Minder is meer, en dat bewijst Riese & Müller met de Tinker 2. Deze ongekend kleine fiets is je perfecte bondgenoot voor elke rit in de stad. Door het formaat kan je hem moeiteloos meenemen in het openbaar vervoer, en ook ligt hij bij veel auto’s in een handomdraai in de kofferbak. Moet je snel ergens zijn, of heb je harde tegenwind en zware benen na een dag werken? Geen probleem, want in die gevallen spreek je de krachtige ondersteuning van de Bosch Performance Line-motor aan. De accu met een inhoud van 545 wh zorgt ervoor dat je de hele stad kan verkennen zonder je zorgen te maken over een lege accu.

Je zult misschien denken dat zo’n kleine fiets niet geschikt is voor lange mensen, maar gelukkig heeft Riese & Müller hier over nagedacht. De in hoogte en in hoek verstelbare stuurpen én de verstelbare zadelpen zorgen er namelijk voor dat de Tinker 2 passend is voor mensen met een lengte van tussen de 1.50 en 1.95 meter. En dat allemaal zonder de fiets onnatuurlijk te laten aanvoelen of oncomfortabel te maken.

De Tinker 2 Vario is tot slot uitgerust met Enviolo 380: een traploos versnellingssysteem van wereldklasse. Door deze techniek fiets je namelijk altijd in de juiste versnelling; fietsen voelde nog nooit zo natuurlijk aan. De riemaandrijving maakt de fiets compleet, want weinig onderhoud en een soepele aandrijving zijn gegarandeerd. De basisprijs van deze fiets is €4.729.

De fiets is uit te breiden met een aantal opties, die hieronder worden toegelicht.

- Kiox 300 cockpit (€50,90). Dit display is de perfecte bondgenoot van de sportief ingestelde fietser. Deze ondersteunt je namelijk bij het optimaliseren van je trainingen en genereert fitnessdata voor je. Dit doet hij onder andere door de mogelijkheid om een hartslagmeter te verbinden en door de mogelijkheid tot navigatie. Zo kan je je volledig op de training concentreren en hoef je niet bezig te zijn met de route.

- Verende zadelpen by.Schulz G.2 ST (€152.90). Voeg deze zadelpen aan je fiets toe om het comfort tot een hoger niveau te tillen. Met deze zadelpen voelt namelijk elke weg aan als vers gelegd asfalt. De hoeveelheid vering kan worden aangepast afhankelijk van het lichaamsgewicht.

- Cargo-bagagedrager (€71.90). Als je de fiets niet alleen als vervoermiddel maar ook als transportmiddel gebruikt, is dit een haast onmisbare optie. Met een volume van 18 liter en binnenmaten van 42,5 cm x 30,5 cm x 12,5 cm (b x l x h) heb je namelijk een grote hoeveelheid ruimte om je bagage in kwijt te kunnen.

- RX Chip (voor RX Services) (€152.90). Met deze chip kan je je fiets omtoveren in een Connected E-Bike. Hiermee kan je genieten van de voordelen van RX Services (het eerste jaar is kosteloos). Je kan kiezen uit twee pakketten. ConnectRide (€59,90) voorziet je van anti-diefstalbeveiliging, GPS-tracking en diverse rijstatistieken. ConnectCare Basic (€159.90) is het totaalpakket en omvat alle functies van ConnectRide, uitgebreid met vele extra functies en services. Zo zorgt Riese & Müller, indien je fiets ondanks de beveiligingsfuncties is gestolen en onvindbaar is, voor een snelle vervanging van je fiets.

- Extra slotketting met tas (€50.90). Een fiets van Riese & Müller valt natuurlijk op, en daarom is het handig om hem goed te beveiligen. Met deze optie heb je een extra slot met een lengte van wel 130 cm en een dikte van 6 mm. Het slot wordt verbonden met het frameslot, waardoor het heel eenvoudig in gebruik is. Zeker ook omdat je met slechts één sleutel het accu-, frame- en kettingslot kan afsluiten.

De fiets die wij op voorraad hebben, is de Tinker 2 Vario (Accu: 545w Cockpit: Intuvia 100 Comfort kit)

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2023
Model Dames, Heren
Motor Bosch Performance Line (smart system)
Type motor Midden motor
Accu Bosch PowerPack Frame 545
Aandrijving Riemaandrijving
Frame Tinker 2
Voorvork Spinner Grind OS
Versnelling Enviolo 380, 36H
Gewicht 24.9 kg
Slot ABUS Shield X+
Verlichting voor Busch & Müller Lumotec IQ-XS
Verlichting achter Busch & Müller Toplight 2C LED
Banden Schwalbe Big Ben Plus 55-406 Reflex
Handvatten Ergon ergonomic
Zadel Selle Royal Essenza Eco Male
Stuur Satori Horizon, 31,8 mm, 9°, B=620 mm
Stuurpen Riese & Müller, adjustable height and angle
Bijzondere eigenschappen verkrijgbaar in drie kleuren

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.