1. Fietsen
  2. E-bikes met naafversnelling

Gazelle Ultimate C8+ Hmb Belt Orion Blue - Excl. Accu

€ 2.750,00

- Gratis veiligheidscursus

Informatie

Met de Ultimate C8+ HMB met riemaandrijving rij je overal in stijl naartoe. Doordat de accu mooi in het frame is verwerkt en dit gecombineerd wordt met een sportief en innovatief design, ziet de fiets er namelijk enorm strak uit.

Maar gelukkig is er niet alleen aan de looks gedacht. Ook het rijcomfort van deze fiets is van hoog niveau. Dit komt door het gunstige zwaartepunt van de fiets in samenwerking met de stijfheid van het aluminium frame. Hierdoor is de wegligging uitstekend en ga je vol vertrouwen de bochten door. En natuurlijk geeft de Bosch middenmotor je een fijne ondersteuning. De hydraulische schijfremmen zorgen er verder voor dat ook het remmen zeer soepel gaat.

Daarnaast hoef je niet veel naar de fiets om te kijken wat onderhoud betreft, want de riemaandrijving in samenwerking met de naafversnelling van Shimano vergen weinig onderhoud.

De Ultimate is geprijst zonder een accu, de fiets komt rijklaar met een 500Wh accu uit op €3499.00 Ook is het mogelijk om een extra 500Wh accu op de fiets te monteren zodat het totale vermogen op 1000Wh komt.

Specificaties

Model Dames, Dames
Frame Stabiel aluminium frame met 70.5° balhoofdhoek en 71.5° zithoekgeometrie voor sportieve rijeigenschappen. Accu, motor en kabels harmonieus geintegreerd in het frame. Hoogwaardig afgewerkt met het oog voor detail., Stabiel aluminium frame met 70,5° balhoofdhoek en 71,5° zithoekgeometrie voor sportieve rijeigenschappen. Accu, motor en kabels harmonieus geïntegreerd in het frame. Hoogwaardig afgewerkt met oog voor detail.
Voorvork Aluminium, binnenbalhoofd vering, lichtgewicht, Aluminium, binnenbalhoofd vering, lichtgewicht
Verkrijgbare framematen 49 - 53 - 57 en 61 cm, 49 - 53 - 57 en 61 cm
Versnellingen
Aandrijving ,
Versnelling Shimano nexus, 8 versnellingsnaaf met vrijloop., 8 Shimano Nexus
Type rem
Gewicht 24,4, 24.4 kgs
DST Groepcode 1A01
Slot AXA Defender ART**, AXA Defender ART**
Motor Bosch Active Line Plus 3.0 (50Nm)
Type motor
Accu Bosch 500 Wh (tegen meerprijs)
Verlichting voor AXA Bue Line 50, LED koplamp, aan/uit schakelen via display, AXA Bue Line 50, LED koplamp, aan/uit schakelen via display
Verlichting achter Hermans H/cargo, Led accuvoeding , aan/uit schakeling via display, Hermans H/cargo, Led accuvoeding , aan/uit schakeling via display
Banden Schwalbe Energyzer Plus, 47-622, Schwalbe Energizer Plus, 47-622, anti-lek.
Handvatten Luxe lederen handvatten voor een verfijnd gevoel en extra comfort, Luxe lederen handvatten voor een verfijnd gevoel en extra comfort
Zadel Selle Royal Essenza Plus, Selle Royal Essenza Plus
Stuur Aluminium, licht gebogen model, Aluminium, licht gebogen model
Stuurpen verstelbaar, traploos met gereedschap., verstelbaar, traploos met gereedschap.
Standaard Zijstandaard, Ursus Mooi, Achterstandaard, Ursus Mooi
Bijzondere eigenschappen Upgrade dubbele accu is mgelijk, meerprijs €898.95.(excl. montagekosten), Upgrade dubbele accu is mgelijk, meerprijs €898.95.(excl. montagekosten)

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.