1. Fietsen
  2. E-bikes met naafversnelling

Gazelle Ultimate C8+ Hmb Belt Ex. Accu

€ 3.499,00

- Gratis veiligheidscursus

Informatie

Met de Ultimate C8+ HMB met riemaandrijving rij je overal in stijl naartoe. Doordat de accu mooi in het frame is verwerkt en dit gecombineerd wordt met een sportief en innovatief design, ziet de fiets er namelijk enorm strak uit.

Maar gelukkig is er niet alleen aan de looks gedacht. Ook het rijcomfort van deze fiets is van hoog niveau. Dit komt door het gunstige zwaartepunt van de fiets in samenwerking met de stijfheid van het aluminium frame. Hierdoor is de wegligging uitstekend en ga je vol vertrouwen de bochten door. En natuurlijk geeft de Bosch middenmotor je een fijne ondersteuning. De hydraulische schijfremmen zorgen er verder voor dat ook het remmen zeer soepel gaat.

Daarnaast hoef je niet veel naar de fiets om te kijken wat onderhoud betreft, want de riemaandrijving in samenwerking met de naafversnelling van Shimano vergen weinig onderhoud.

Bij deze fiets is de accu niet inclusief. U heeft de keuze uit verschillende accu’s die bij uw rijstijl passen. Om het makkelijk te maken hebben wij alles in één overzicht geplaatst met de bijbehorende prijs en actieradius. Uiteraard bent u van harte welkom in de winkel. Wij adviseren u graag in de keuze van uw accu. Bekijk hier het overzicht accu’s

Specificaties

Model Heren
Verkrijgbare framematen 53, 57, 61, 65, 49
DST Groepcode 1A01
Motor Bosch Active Line Plus 3.0 (50Nm)
Type motor Midden motor
Aandrijving Riemaandrijving
Frame Stabiel aluminium frame met 70,5° balhoofdhoek en 71,5° zithoekgeometrie voor sportieve rijeigenschappen. Accu, motor en kabels harmonieus geïntegreerd in het frame. Hoogwaardig afgewerkt met oog voor detail.
Voorvork aluminium
Versnelling 8 Shimano Nexus
Gewicht 24.4 kgs
Slot Axa Block XXL
Verlichting voor Axa Blue Line 50
Banden Schwalbe Energizer Plus
Handvatten Gazelle Aero leather
Zadel Selle Royal Essenza Plus
Stuur Aluminium, licht gebogen model
Stuurpen verstelbaar
Standaard Aluminium, licht gebogen model

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.