1. Fietsen
  2. E-bikes met derailleur

Vado 4.0 St Nb Fstgrn/Blk/Lqdsil

€ 3.500,00

Informatie

Het is een drukke wereld, en de omgeving waarin we leven gaat steeds sneller. Dat is waarom we snellere fietsen aanbevelen voor drukke levens, zoals de Turbo Vado 4.0 Step-Through. Deze zijn voorzien van onze bekroonde en exclusieve technologie en het zorgt ervoor dat u zich sneller dan ooit tevoren in uw dagelijkse leven kan verplaatsen. It's You, Only Faster.

Te beginnen met de geïntegreerde Specialized 1.2-motor, bewijst de Turbo Vado zichzelf als de ultieme stadsfiets. De 1.2 motor is voorzien van een stil bedieningsconcept met onze Custom Rx Street Tune die de output verwerkt en maakt hem hierdoor het meest geschikt voor een stedelijke omgeving. Zie het op deze manier: hoe meer kracht u gebruikt, hoe meer vermogen de motor afgeeft, en dit maakt versnellingen vanuit stilstand snel en efficiënt. De door een riem aangedreven motor is soepel, stil en vrij van vervelende trillingen. En de maximale snelheid? 25 km p/uur.

Voor de Vado 4.0 hebben we een speciale U1-500-batterij ontwikkeld die naadloos in het frame is geïntegreerd, afsluitbaar is en eenvoudig kan worden verwijderd voor het opladen. Er is voldoende capaciteit om op en neer naar het werk te rijden, een ritje naar de supermarkt of zelfs naar dat nieuwe café aan de andere kant van de stad. Als u precies wilt zien hoe ver u kunt rijden op een batterij, bekijk dan onze Turbo Range Calculator voor meer exacte schattingen.

Het nieuwe Turbo Connect Display (TCD) is de beste manier om gegevens op uw Turbo te bekijken. Hierop worden niet alleen de basisgegevens weergegeven zoals snelheid, cadans, vermogen, batterijniveau en tijd, maar kunt u ook schakelen tussen de verschillende ondersteuningen. Het ontwerp is robuust en strak, en heeft meerdere montagemogelijkheden. Wat de nieuwste versie van de Mission Control-app betreft, zult u merken dat deze nu meer functies heeft en nog intuïtiever is in gebruik. Hiermee kunt u vrijwel elk aspect van de fiets met gemak afstemmen, het stroomverbruik controleren, uw bereik regelen, basale systeemdiagnoses uitvoeren, en het opnemen en uploaden van ritten.

Naast alle innovatieve functies kozen we voor een afmontage met Shimano 10-speed componenten, hydraulische schijfremmen, voor- / achterlichten en fender & rack-steunen.

De Turbo Vado heeft een lichtgewicht aluminium frame dat is ontworpen met onze Fitness / Transport Geometrie.De Specialized 1.2-motor van de Turbo Vado is volledig geïntegreerd in het frame en is speciaal afgestemd voor ritten door de stad. Het is zo ontworpen dat het intuïtief reageert op uw kracht op de pedalen. Dus hoe harder u trapt, hoe meer kracht het levert. En door de interne riemaandrijving gebeurt dit zonder extra trillingen, voor de soepelste en meest stille rit die mogelijk is.We hebben de aangepaste 500 Wh-batterij volledig geïntegreerd met het frame, is afneembaar voor eenvoudig opladen en te vergrendelen voor extra veiligheid. Het communiceert met het display en heeft de mogelijkheid om de algehele efficiëntie en het bereik te maximaliseren. Voor schattingen van het bereik op basis van verschillende variabelen raadpleegt u onze Turbo Range Calculator.

Specificaties

Model Dames
Verkrijgbare framematen S - M - L
Motor Specialized 1.2, custom Rx Street-tuned motor, 250W nominal
Type motor Midden motor
Accu Specialized U1-500, On/Off button, state of charge display, 500Wh
Aandrijving
Frame E5 Aluminum, bottom bracket motor mount, Fitness/Transportation Geometry, fully integrated & lockable down tube battery, internal cable routing, fender/rack mounts, Smooth Welds
Voorvork SR Suntour NCX E25, steel steerer, 15mm thru-axle, 44mm offset, 50mm of travel
Versnelling Shimano Deore, 10spd
Banden Trigger Sport Reflect, 700x47c
Zadel Trigger Sport Reflect, 700x47c
Stuur Specialized, alloy, 9-degree backsweep, 15mm rise, 31.8mm
Stuurpen Specialized Flowset, 3D-forged alloy, 20-degree rise, 31.8mm clamp
Standaard Specialized kickstand, 40mm mount

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.