1. Fietsen
  2. Elektrische fietsen
  3. Aanbiedingen

Riese & Muller Nevo4 Gt Vario

€ 6.534,60
€ 5.227,68

De nevo4. elke dag sportief op pad.

Deze fiets is reeds geconfigureerd en voorzien van:

Accu: 750 Wh, Antiblokkeersysteem ABS: Bosch eBike ABS 2.0, Cockpit: Kiox 300 display, Comfort-kit: Comfort-kitFramehoogte: 47 cm (27,5"), Framekleur: dynamic red metallic, RX Hardware: RX Chip (voor RX Services), Beschikbaar in de winkel, snel de weg op!

Markant design en veel rijcomfort:

De Nevo4 is een echte allrounder voor dagelijks gebruik. Het markante framedesign met de lage instap maakt een comfortabele handling in elke situatie mogelijk. De krachtige Bosch Performance Line CX-motor en de volledig geïntegreerde 625 Wh-accu brengen u veilig naar uw bestemming. Ook langere ritten kunt u moeiteloos aan, dankzij de optionele accu van 750 Wh.

Sportieve bike met lage instap, zo sportief kan comfort zijn

Tijdens het fietsen, het laden of afsluiten – de Nevo biedt altijd een ongelofelijk comfort. De Bosch Performance Line CX motor met 85 Nm zorgt voor een sportief acceleratievermogen, de verende zadelpen voor een aangename rit. Dankzij de lage instap stapt u makkelijk op en af en hierbij wordt. De standaard geïntegreerde accu trekt u in één beweging gewoon van boven eruit. Als alternatief kan de accu ook via de goed bereikbare laadaansluiting comfortabel op de fiets worden opgeladen.

Geïntegreerde cockpit: Smart besturingscentrum

De optionele cockpit is perfect in het stuur geïntegreerd en beschikt over een netjes weggewerkte kabelgeleiding. Het Kiox 300-display is een slimme metgezel voor dagelijkse en veeleisende tochten – op het grote kleurendisplay kunt u rit- en fitnessgegevens altijd in de gaten houden. Dankzij de in hoek verstelbare stuurpen kunt u geheel naar uw behoefte een zitpositie tussen comfortabel en sportief kiezen. Maar ook het standaard Intuvia 100-display zonder cockpit biedt een strakke uitstraling en een overzicht van snelheid, actieradius en nog veel meer. De rijmodus voor beide displays wordt comfortabel geselecteerd via de LED Remote. U herkent de geselecteerde rijmodus aan de kleur.

RX Connect: Met chip en app naar een Connected E-Bike

Door de optionele RX Chip verandert uw fiets in een Connected E-Bike. Activeer gewoon kosteloos de RX Service ConnectRide Free voor 1 jaar en krijg toegang tot alle functies: van de diefstalbeveiliging via GPS tracking en een bewegingsalarm tot persoonlijke rijstatistieken. De RX Connect App verbindt u bij een geboekte RX Service rechtstreeks met uw bike. Indien gewenst schakelt u via de app het digitale alarm in, zodat u wordt gewaarschuwd als uw fiets wordt verplaatst of verwijderd. Maar u moet de bike natuurlijk ook nog steeds fysiek op slot zetten – heel simpel met het standaard Abus frameslot. Afhankelijk van het servicepakket beschermt u uw bike met de complete beveiliging tegen diefstal via GPS-tracking en de opsporings- en terugbezorgingsservice in geval van diefstal. Gewoon de passende RX Service ConnectCare online bijboeken en zonder zorgen op pad gaan.

Individuele uitrusting, kan vrijwel alles aan

Dankzij de standaard bagagedrager met MIK-systeem is uw bike perfect uitgerust voor de meest uiteenlopende transportdoeleinden. U kunt snel een eenvoudig tussen uw accessoires wisselen – of het nu een tas is voor het werk, een mand voor een picknick-uitstapje of twee grotere fietstassen voor de wekelijkse boodschappen (max. 20 kg). Aanvullende bagage vervoert u met de in het frame geïntegreerde voordrager (met of zonder tas) eveneens veilig naar de eindbestemming. En als u vaak buiten de gebaande paden fietst, kiest u voor de GX-optie met all-terrain-banden.

Veiligheidsuitrusting (optioneel): Altijd veilig onderweg.

De Nevo biedt extra veel veiligheid. Bij een plotselinge remmanoeuvre behoudt u dankzij de optionele Bosch eBike ABS 2.0 de controle: wegglijden van de band, omhoog komen van het achterwiel en zijdelings uitbreken worden op betrouwbare wijze verhinderd. Ook de standaard Magura schijfremmen zorgen voor krachtige remprestaties als u plotseling moet stoppen. Dankzij de permanente verlichting van de krachtige koplamp bent u altijd goed zichtbaar in het verkeer, terwijl in het donker de weg voor u helder en gelijkmatig wordt verlicht. Buiten de bebouwde kom zorgt het grootlicht van onze GT-modellen met extra grote openingshoek altijd voor goed zicht.

De Bosch Performance Line-motor.

De Bosch Performance Line motor biedt een natuurlijk rijgevoel en meer veiligheid met een trapondersteuning van tot wel 340%, een koppel van 75 Nm, een dynamisch wegrijgedrag en een trapfrequentie-ondersteuning tot 120 omwentelingen per minuut. De motor overtuigt

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2024
Model Dames
Verkrijgbare framematen 43 cm (26")*; 47 cm (27,5")*; 51 cm (27,5")*; 56 cm (27,5")*
Motor Bosch Performance Line CX (smart system)
Type motor
Accu Bosch PowerTube 625 Horizontal; Bosch PowerTube 750 Horizontal*
Aandrijving
Frame Nevo GT
Voorvork SR Suntour Mobie 34, Air, tapered, 100mm; SR Suntour Mobie 34 ABS, Air, tapered, 100mm*; SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black*; Suntour Mobie34, Air, tapered, 100mm*
Versnelling Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Gewicht 26,3 kg
Slot ABUS Shield X+
Verlichting voor Supernova mini 2 Pro
Verlichting achter Busch & Müller Toplight 2C LED; Supernova M99, integrated brake light*
Banden Schwalbe AV21; Schwalbe AV13*
Handvatten Ergon ergonomic
Zadel Selle Royal New Lookin Male Eco; Selle Royal*; Selle Royal New Lookin Female Evo R&M*
Stuur Humpert ergotec Ergo XXL, 31,8 mm; Humpert ergotec Trekking, 31,8 mm, Alu*; Satori R&M Custom Komfort, 25,4 mm, Alu*; Satori R&M Custom, 25,4mm, Alu*
Stuurpen Humpert ergotec Ergo XXL, 31,8 mm; Humpert ergotec Trekking, 31,8 mm, Alu*; Satori R&M Custom Komfort, 25,4 mm, Alu*; Satori R&M Custom, 25,4mm, Alu*
Standaard Ursus R78 King 2 Kickstand
Bijzondere eigenschappen verkrijgbaar in drie kleuren

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.