Koninklijke Gazelle

Gazelle produceert al sinds 1892 fietsen die aansluiten op jouw wensen zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk

Medeo 1

Fietsen is voor ons Nederlanders een begrip. Het maakt deel uit van je dagelijkse leven. Niet alleen het aantal fietsen in Nederland stijgt, maar ook de afgelegde kilometers met de fiets stijgt. Gazelle produceert al sinds 1892 fietsen die aansluiten op jouw wensen; zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven wij altijd nadenken over hoe wij ons design slimmer kunnen maken en onze techniek nóg innovatiever.

Waarom kiezen wij voor Gazelle?

Een van de sterkste overall merken in Nederland. De laatste paar jaar is de koers scherp ingezet om ook echt innovatieve en mooie fietsen te maken. De collecties zien er verrassend fraai uit. Kwaliteit goed. Maar ook de prijs-kwaliteit erg goed. Ondersteuning bij garantiegevallen goed. Onderdelen verkrijgbaarheid goed. Een fijn bedrijf om mee te werken met een duidelijke strategische visie en marktleiderschap. Kortom een klant heeft er een erg goede en betrouwbare fiets aan en een die zijn waarde houdt.

Bekijk ons assortiment fietsen

Wij zijn premium Gazelle dealer en hebben daarom permanent de beste selectie Gazelle’s uitgestald in onze showroom. Ook om te testen! In iedere categorie vind je wel een Gazelle