Reparatie & onderhoud voor alle fietsen en e-bikes

Naast het onderhouden van stads en trekking fietsen zijn wij ook gecertificeerd om alle merken e-bikes te onderhouden. Wij werken met originele onderdelen en kunnen jouw e-bike van de juiste software updates voorzien.

Specialized Diana 7 of 20

Onze Werkplaats

Een fietsenwinkel zonder vakkundige werkplaats is in onze ogen onmogelijk. Daarom investeren wij doorlopend in vakmensen, scholing en de beste gereedschappen alsmede apparatuur om de software van e-bikes te uploaden of te testen. Sleutelen aan fietsen vinden we bovendien leuk en dat kunt u ervaren in de kwaliteit van onze reparaties. We zijn er goed in en we doen het graag.

Erkend leerbedrijf,

Van Herwerden Tweewielers op de Parkweg is een erkend leerbedrijf. Dat word je niet zomaar! Het bedrijf wordt gescreend om het opleidingsniveau van de leerling te waarborgen. Zo moet er een erkend leermeester in het bedrijf aanwezig zijn en is er een duidelijk plan van aanpak met een einddoel om een gecertificeerde monteur af te leveren.

Dus bij ons geen leerlingen omdat het zo lekker "goedkoop" is maar een gedegen opleiding met het doel om een 100% vakman af te leveren.