Reparatie & onderhoud voor alle fietsen en e-bikes

Naast het onderhouden van stads en trekking fietsen zijn wij ook gecertificeerd om alle merken e-bikes te onderhouden. Wij werken met originele onderdelen en kunnen uw e-bike van de juiste software updates voorzien

Onderhoud

Onze Werkplaats

Een fietsenwinkel zonder vakkundige werkplaats is in onze ogen onmogelijk. Daarom investeren wij doorlopend in vakmensen ,scholing en de beste gereedschappen alsmede apparatuur om de software van e-bikes te uploaden of te testen. Sleutelen aan fietsen vinden we bovendien leuk en dat kunt u ervaren in de kwaliteit van onze reparaties. We zijn er goed in en we doen het graag.

Ook nieuw verkochte fietsen worden door onze eigen vakman in elkaar gezet, gecontroleerd en proefgereden. Een fiets die een goede z.g.n. nul-beurt heeft gehad biedt veel meer plezier. Wij repareren en onderhouden alle merken fietsen en nagenoeg alle merken E-bikes met het systeem van Bosch – Shimano Steps – Bafang – Panasonic - ION – Gazelle Innergy – E-como Cortina

Uw fiets is toe aan preventief onderhoud en controle.

Door uw fiets ieder jaar te laten controleren op een honderd-tal checkpunten gaat uw fiets echt langer mee. Ook worden belangrijke punten gesmeerd en gecontroleerd op speling van de lagers. Wij overleggen altijd vooraf indien we gebreken ontdekken, u heeft geen financiële verrassingen als u de fiets komt ophalen.

Erkend leerbedrijf,

Van Herwerden Tweewielers op de Parkweg is een erkend leerbedrijf. Dat wordt je niet zomaar! Het bedrijf wordt gescreend om het opleidingsniveau van de leerling te waarborgen. Zo moet er een erkend leermeester in het bedrijf aanwezig zijn en is er een duidelijk plan van aanpak met een einddoel om een gecertificeerde monteur af te leveren.

Dus bij ons geen leerlingen omdat het zo lekker "goedkoop" is maar een gedegen opleiding met het doel om een 100% vakman af te leveren.

Contact met de werkplaats

Voor onderhoud aan uw fiets maken we graag een afspraak. U kunt de fiets brengen en meestal weer ophalen op de zelfde dag. Wanneer u pech heeft met uw fiets en u niet meer verder kunt fietsen, bel ons dan even we hebben een ophaalservice.
Bel ons op 070-8200028 (tijdens openingstijden) of mail middels onderstaand contactformulier voor overleg.