Van Herwerden Tweewielers sinds 1898

Al 120 jaar een fietsenwinkel in Voorburg, terug op de plek waar het allemaal begon. Naast onze sportieve winkel bieden wij nu ook alles voor de alledaagse fietser in onze tweede winkel!

2022 07 18

Terug op de plek waar het begon ''oud en vertrouwd''

In het jaar 1898 begon Johan van Herwerden zijn smederij en rijwielreparaties in de Franse Kerkstraat in Voorburg. Van de Herenstraat naar de Parkweg 79 in het begin van de vorige eeuw. Bijna 80 jaar onafgebroken daar te zijn gehuisvest kwam er wegens ruimtegebrek een verhuizing naar de Laan van Nieuw Oosteinde 100 in oktober 2002. Het assortiment werd daar steeds sportiever ondanks de constante vraag naar gewone fietsen, e-bikes en allerhande reparaties. Dat waren de klanten immers gewend van ons.

Door een speling van het lot konden wij in oktober 2018 de keus maken een 2e winkel te openen in ons oude en vertrouwde pand aan de Parkweg. En dan helemaal gericht op stadsfietsen, E-bikes en sportieve fietsen met spatborden en verlichting. Aldus geschiedde. Dat was hard nodig want binnen enkele maanden hadden we al een flinke toeloop. Een enthousiast team staat klaar om jou te helpen bij aankoop van je nieuwe fiets of vakkundige reparatie.

Onze missie is om onze klanten de beste fiets voor hun gebruik te adviseren en niet de duurste. Een klant is voor ons een ambassadeur. Doen we het goed, dan vertel jij het door aan anderen. Daarom bestaan we al meer dan 120 jaar!