Fiets Leasen?

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets en wil je deze leasen? Bij ons ben je op de juiste plek, zowel als werknemer als werkgever. We hebben samenwerkingen met alle grote leasemaatschappijen.

Lease

Gazelle Fiets Lease - Ontzorgd fietsen voor een vast bedrag per maand

Met Gazelle Fiets Lease weet je precies waar je aan toe bent. Zo ben je niet in één keer een groot bedrag kwijt voor een nieuwe e-bike. Gedurende de looptijd van je leaseovereenkomst betaal je namelijk iedere maand een vast bedrag. Na afloop van de leaseperiode lever je de e-bike weer in of ga je in op het aanbod om de e-bike over te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om een nieuwe e-bike te leasen. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Gazelle en Volkswagen Pon Financial Services B.V. ga jij ontzorgd op pad.

Klik hier voor meer informatie


Bedrijfsfietsplannen

Wij werken samen met Lease a Bike, Friesland Lease, BFN, en Fisc Free. Dit zijn platforms die jouw werkgever faciliteren om een fiets fiscaal gunstig ter gebruiken.

Ingeval er een leaseconstructie van toepassing is tussen jou en de werkgever, ben je geen eigenaar. Je betaalt maandelijks via jouw loonstrook een bedrag dat je overeengekomen bent. Hierin zit het gebruik, de verzekering en het onderhoud. Na afloop van de Leaseperiode van doorgaans 3 jaar, wordt de fiets aan je aangeboden tegen een van tevoren bekend percentage van de nieuwwaarde. Je bent daarin vrijblijvend, je hoeft niets te kopen als je dat niet wil.

Lease a Bike

Ontdek de voordelen van het leasen van een fiets bij Lease a Bike. Of je nu een werknemer bent of een zelfstandig ondernemer, bij Lease a Bike kun je de fiets in termijnen betalen en profiteren van een fiscaal voordeel. Daarbij biedt Lease a Bike een all-in pakket, waardoor je ook direct verzekerd bent en het onderhoud van je fiets geregeld is.

Wij kunnen helaas geen korting geven op de adviesprijs van de fiets als deze via Lease a Bike wordt aangeschaft.

Klik hier voor meer informatie over Lease a Bike.

Bedrijfsfietsen Nederland

Wat betreft Bedrijfsfietsen Nederland en Fisc Free, ligt het anders. Wij factureren u en deels BFN en Fisc Free. U krijgt van ons de factuur en wij rekenen voor tussenkomst van deze platforms een bedrag van € 75 aangezien deze bedrijven ook hoge kosten voor ons met zich meebrengen. Bij een lagere adviesprijs, berekenen wij € 150 aan kosten. U profiteert dan wel van korting op de adviesprijs die hoger uitvalt dan € 150. Ingeval een aankoop van een E-Bike geniet u bij ons dus altijd op enige manier van het prijsvoordeel.

Private Lease

Bij ons ben je aan het juiste adres voor private lease fietsen. Of je nu op zoek bent naar een elektrische fiets, een stadsfiets of een sportieve fiets, wij hebben een ruim assortiment aan fietsen die je kunt leasen. Met private lease geniet je van alle voordelen van een nieuwe fiets, zonder de zorgen van onderhoud, reparaties en verzekeringen. Bovendien ben je altijd verzekerd van een scherpe prijs en uitstekende service. Dus waar wacht je nog op? Kies voor het gemak en de voordelen van private lease!

Leasefiets.nl: Samen meer gezonde kilometers

Bij Leasefiets zijn we altijd bezig met het vervoer van morgen, met de vraag hoe we onze aarde, ons milieu en onszelf gezond houden.

De fiets is wat ons betreft hét antwoord. Daarom maken we e-bikes, bezorgfietsen en deelfietsen voor iedereen bereikbaar. Zakelijk of privé; voor één dag of voor langere tijd.

Bij Leasefiets.nl bieden we ondernemers, bedrijven, verenigingen én particulieren een passende lease-oplossing. Voor een vast laag bedrag per maand, inclusief alle service.

Zo helpen we Nederland vitaal en duurzaam van a naar b.

Klik hier voor meer informatie over Leasefiets.nl

Contact

Ben je nog niet aangesloten? Geen zorgen, wij staan voor je klaar en nemen al het werk uit handen. Het leasen van een fiets is altijd minstens 25% voordeliger dan kopen, en bij van Herwerden profiteer je bovendien van een competitieve prijs in je leaseovereenkomst!