Verzekeringen

Wij zijn tussenpersoon voor de ANWB unigarant en King Polis. Bij aankoop kunnen wij altijd een passende premie aanbieden en als je met jouw nieuwe fiets op pad gaat ben je ook meteen verzekerd.

ACTIVE 2022 011 copy

Kingpolis Fietsverzekering

Kingpolis biedt een groot scala van uiteenlopende verzekeringen voor verschillende nieuwe en gebruikte fietsen aan. Voor jouw fiets, e-bike, bakfiets maar ook voor jouwracefiets of mountainbike! De verzekeringen zijn zeer compleet, zo is diefstal, cascoschade, ongevallendekking, persoonlijke eigendommen en Europese pechhulp, inbegrepen.

Kingpolis heeft als missie om consumenten die een waardevol product hebben aangeschaft te ontzorgen door deze te verzekeren tegen risico's zoals diefstal en beschadiging.

In de Test van de Consumentenbond voor de beste fietsverzekering voor E-bikes en de gewone fiets komt de doorlopende verzekering van Kingpolis in 2023 met een 8,5 (al voor het 7e jaar!) als beste uit deze jaarlijkse test.

Klik hier voor meer informatie over de Kingpolis Fietsverzekeringen

ANWB Fietsverzekering

Met de ANWB Fietsverzekering is je nieuwe of tweedehands fiets of e-bike goed verzekerd. De fietsverzekering sluit je af voor één jaar en wordt jaarlijks verlengd. Bij diefstal krijg je de eerste 3 jaar het aankoopbedrag terug. Je kunt rekenen op snelle en deskundige hulp bij schade en diefstal. Zo kun jij zorgeloos met je fiets op weg. ANWB leden krijgen 5% korting op de premie.

Klik hier voor meer informatie over de ANWB Fietsverzekeringen

Korting op je fietsverzekering met Tracefy

Je wilt het liefst voorkomen dat je fiets gestolen wordt, maar als hij dan toch weggenomen wordt, wil je de schade beperken. Tracefy helpt je natuurlijk met de GPS tracker om je fiets eenvoudig terug te vinden, maar dit is nooit 100% gegarandeerd. Je fiets verzekeren is daarom een veel gekozen optie. Maar aan de fietsverzekering zijn wel voorwaarden verbonden. Je krijgt dus bij diefstal niet zomaar de waarde van je fiets in euro’s uitgekeerd. De Tracefy app is één van die voorwaarden. Want ook verzekeraars willen hun schade beperken. Een GPS tracker verhoogt de kans op het terug krijgen van de gestolen fiets en ontmoedigt fietsendieven. Daarom krijg je tot 25% korting op je fietsverzekering als je fiets is uitgerust met Tracefy fietsbeveiliging!

Track en trace verplicht bj fietsverzekering per 01-04-2024

Per 1 april 2024 is het bij veel verzekeraars verplicht om bij bakfietsen vanaf €3500,- en andere e-bikes vanaf €4500,- een GPS tracker te laten installeren. Tracefy is één van de weinige aanbieders van track en trace producten die door nagenoeg alle verzekeraars wordt geaccepteerd. Via Tracefy kom je in aanmerking voor korting op het diefstalgedeelte van de verzekeringspremie. Hiervoor moet je wel aan specifieke eisen voldoen. Want het woord zegt het al, je fiets moet ‘connected’ zijn. Dit betekent dat je e-bike voorzien moet zijn van een goedgekeurde GPS tracker. En aangezien dit meestal niet standaard wordt geleverd in e-bikes zorgt Tracefy voor dé oplossing. De gps tracker wordt moeiteloos ingebouwd en jij weet precies waar jouw fiets zich bevindt met behulp van de app.

Connected fietsverzekering afsluiten

Wil jij een nieuwe fietsverzekering afsluiten en heb je nog geen gps tracker in je fiets zitten? Een dealer zoeken is eenvoudig. Bekijk onze aangesloten dealers bij jou in de buurt en ontdek direct waar jij het Tracefy systeem kunt laten inbouwen en de verzekering kunt afsluiten. Het voordeel is dat je eenvoudig je fiets terug vindt, maar ook direct korting krijgt op je nieuwe fietsverzekering.

Tracefy is een erkende provider van GPS fietsbeveiliging en werkt samen met de fietsverzekeringen van Kingpolis, ENRA en de ANWB.

Vanaf 1 juni 2024 is het bij de ANWB ook verplicht om e-bikes vanaf €4500,- uit te rusten met track en trace. Dit is nu al zo voor Cargobikes vanaf €3500,-

Vragen over verzekeringen?

Heb je vragen over je verzekering? Neem dan contact met ons op. Ook voor het bijbestellen van je sleutel of opmaken van een schaderapport.