Verzekeringen

Wij zijn tussenpersoon voor de ANWB unigarant en King Polis. Bij aankoop kunnen wij altijd een passende premie aanbieden en als je met jouw nieuwe fiets op pad gaat ben je ook meteen verzekerd.

ACTIVE 2022 011 copy

Kingpolis Fietsverzekering

Kingpolis biedt een groot scala van uiteenlopende verzekeringen voor verschillende nieuwe en gebruikte fietsen aan. Voor jouw fiets, e-bike, bakfiets maar ook voor jouwracefiets of mountainbike! De verzekeringen zijn zeer compleet, zo is diefstal, cascoschade, ongevallendekking, persoonlijke eigendommen en Europese pechhulp, inbegrepen.

Kingpolis heeft als missie om consumenten die een waardevol product hebben aangeschaft te ontzorgen door deze te verzekeren tegen risico's zoals diefstal en beschadiging.

In de Test van de Consumentenbond voor de beste fietsverzekering voor E-bikes en de gewone fiets komt de doorlopende verzekering van Kingpolis in 2023 met een 8,5 (al voor het 7e jaar!) als beste uit deze jaarlijkse test.

Klik hier voor meer informatie over de Kingpolis Fietsverzekeringen

ANWB Fietsverzekering

Met de ANWB Fietsverzekering is je nieuwe of tweedehands fiets of e-bike goed verzekerd. De fietsverzekering sluit je af voor één jaar en wordt jaarlijks verlengd. Bij diefstal krijg je de eerste 5 jaar het aankoopbedrag terug. Je kunt rekenen op snelle en deskundige hulp bij schade en diefstal. Zo kun jij zorgeloos met je fiets op weg.

Klik hier voor meer informatie over de ANWB Fietsverzekeringen

Track en trace verplicht bij Connected fietsverzekering

Per 1 april 2022 bieden verzekeraars de zogenaamde Connected dekking aan. Dit is een uitgebreide dekking voor je e-bike fietsverzekering voor zowel schade als diefstal. Via Tracefy kom je in aanmerking voor korting op het diefstalgedeelte van de verzekeringspremie.

Wil jij een nieuwe fietsverzekering afsluiten en heb je nog geen gps tracker in je fiets zitten? Bij ons kun je een Tracefy systeem laten inbouwen en de verzekering afsluiten. Het voordeel is dat je eenvoudig je fiets terug vindt, maar ook direct korting krijgt op je nieuwe fietsverzekering.

Tracefy is een erkende provider van GPS fietsbeveiliging en werkt samen met de fietsverzekeringen van Kingpolis, ENRA en de ANWB.

Vragen over verzekeringen?

Heb je vragen over je verzekering? Neem dan contact met ons op. Ook voor het bijbestellen van je sleutel of opmaken van een schaderapport.