Stevens Bikes

Voor een Stevens fiets ben je bij Van Herwerden op de Parkweg in Voorburg aan het juiste adres. We hebben een ruime collectie in onze showroom, je kunt ieder model proefrijden.

DSC 9402 df429e6e

De afgelopen 30 jaar is het altijd de ultieme missie geweest om klanten een product van hoge kwaliteit aan te bieden", zegt Wolfgang von Hacht. Samen met zijn broer Werner richtte hij in 1991 het merk STEVENS op. Vandaag de dag is het in Hamburg gevestigde bedrijf een van de meest gerenommeerde fietsfabrikanten op de Duitse en Europese markt. Het is een familiesuccesverhaal dat onlangs is doorgegeven aan de tweede generatie die de missie van STEVENS stevig intact houdt.

Stevens staat bekend om zijn kwaliteit

Stevens fietsen zijn bijna altijd lichter, beter afgemonteerd en kosten minder dan de concurrent. Gelukkig gaat dit nooit ten koste van de kwaliteit. De lichte frames houden de fietsen geschikt voor sportieve ritten en bieden een stabiel rijgedrag, ook met bagage. De ruime collectie biedt voldoende keuze voor iedereen, voor elke rit en avontuur.

Stevens City Flight Luxe

Met zijn functionele volledige uitrusting is de City Flight Luxe een elegant voertuig voor dagelijks gebruik voor elke gelegenheid. Om ervoor te zorgen dat het zo lang zorgeloos blijft, hebben we gekozen voor een onderhoudsarme combinatie van naafversnelling en riemaandrijving en andere hoogwaardige componenten. En het STEVENS-frame in stijlvol "Marine Blue" biedt tegelijkertijd wendbaarheid en een ontspannen rijpositie.

Stevens Courier Luxe

De STEVENS Courier Luxe doet je een verleidelijk aanbod: in plaats van opvallende bling-bling kun je kiezen voor zijn minimalistische, elegante uiterlijk in fluweelachtig granietgrijs – en krijg je een aangenaam lichte stadsfiets met naafversnelling en een geruisloze, onderhoudsarme riemaandrijving . Met fijn verstelbare Shimano schijfremmen en hoogwaardige dagelijkse uitrusting. Met snelvouwbanden en de comfortabele Oxygen cockpit.

Stevens Randonneur

De Randonneur is stabiel genoeg voor lange fietstochten met bagage - de superlichte vork biedt zelfs plaats aan een lowrider bagagedrager. Het is snel genoeg om elke dag in de stad door te komen. Op mooie dagen lijkt hij na het werk rusteloos zijn hoeven te schuren, altijd klaar voor een paar extra kilometers. En als de omstandigheden ongunstiger worden, zijn de extreem duurzame Shimano CUES Linkglide-aandrijflijn, hydraulische schijfremmen en 47 millimeter brede Continental Contact Urban-banden niet in het minst onder de indruk.

Stevens Boulevard Luxe

De Boulevard Luxe een stijlvolle verschijning is op het stadspodium. De aangenaam onderhoudsarme combinatie van naafversnelling en riemaandrijving houdt deze indruk lang vast. En van het ergonomisch gebogen stuur tot het parkeerachterlicht: van de rest van de volledige uitrusting kun je niets dan ingetogen functionaliteit verwachten. Precies goed.

Stevens Super Flight

De hoogvlieger onder de STEVENS-stadsfietsen maakt niet alleen indruk met zijn uiterst elegante uiterlijk – van de S-Lite aluminium vork tot de hydraulische Shimano-schijfremmen en het ultraslanke LED-achterlicht dat in de bagagedrager is geïntegreerd. Dankzij de Continental Contact Urban-banden, de 11-versnellingsnaafversnelling met carbon tandriem en een gewicht van slechts 14,4 kg zoeft de Super Flight moeiteloos door de stad en over het platteland.

Stevens C12

Achter de matzwarte elegantie schuilen talloze kwaliteiten die vanaf de allereerste pedaalslag indruk maken. De combinatie van een lichtgewicht aluminium frame, de exclusieve STEVENS S-Lite aluminium vork en de innovatieve 12-versnellingsbak met magnesiumbehuizing resulteert ondanks de volledige uitrusting in een laag totaalgewicht – voor levendige wendbaarheid. De Gates CDX-tandriem doet zijn werk met bijzonder weinig onderhoud gedurende vele duizenden kilometers. En de uitgebalanceerde zitpositie is net zo geschikt voor een ontspannen wandeling door het stadspark als voor een stevige zondagsrit door het platteland.