Specialized E-Bikes

Specialized fietsen zijn van zeer hoge kwaliteit, hebben een uniek uiterlijk en de meest stille motoren op de markt

220227 Specialized Cascade Shot14 0831

Active Full Power E-Bikes

Geniet van de soepele trapondersteuning en het gemak van bagagedragers op een elektrische fiets om het beste te maken van jouw dagelijkse avonturen, of het nu gaat om dagelijks woon-werkverkeer of een strandrit. Voor een Specialized E-bike ben je bij Van Herwerden aan het juiste adres. We hebben een ruime collectie in onze showroom en je kunt ieder model proefrijden.

Welke Specialized Turbo Rijder Ben Jij?

Maak kennis met fietsen die passen in een dagelijkse routine. Voeg een van deze toe aan uw leven en noteer de snelste ronde, rijd de snelste tijd naar het werk of geniet gewoon van een ritje door de stad. Bekijk hier de "Active" modellen van Specialized; De Turbo Vado, Turbo Como of lichtgewicht Como SL.

Specialized Turbo Vado

Je bent meer dan alleen een fietser en de Turbo Vado is meer dan een fiets, Ja, hij is snel (4x You), maar we denken dat je de veelzijdigheid net zo veel waardeert. Hij is krachtig, maar ook soepel tegelijkertijd. Veel plezier, maar ook functioneel. Een fiets die je voor woon-werkverkeer kunt gebruiken, waar je een workout op kunt doen, veel spullen op mee kunt nemen- en veilig op slot kunt zetten.

Modellen Turbo Vado

De Turbo Vado is er in drie uitvoeringen (3.0, 4.0 en 5.0) met diverse accu pakketten en de keuze uit een aandrijving met een ketting en derailleur systeem of een riemaandrijving. De Vado 5.0 is uitgevoerd met de enviolo AUTOMATiQ traploze schakeltechnologie, die jou het trapritme laat bepalen, waarna de fiets de rest doet. De Vado 3.0, en 5.0 zijn ook beschikbaar met IGH (Internal Gear Hub).

Specialized Turbo Como

Como is een relaxte, comfortabele elektrische fiets met de kracht voor een rit vol vertrouwen. Como laat jou meegaan met de flow door je rijervaring te geven die vol zit met vermogen en plezier op een fiets waar je moeiteloos op rijdt. De lage instap van de Como zorgt ervoor dat iedereen kan opstappen en fietsen.

Modellen Turbo Como

De Turbo Como is er in drie uitvoeringen (3.0, 4.0 en 5.0) met diverse accu pakketten en de keuze uit een aandrijving met een ketting en derailleur systeem of een riemaandrijving. De Como 5.0 is uitgevoerd met de Enviolo AUTOMATiQ traploze schakeltechnologie, die jou het trapritme laat bepalen, waarna de fiets de rest doet. De Como 3.0, 4.0, 5.0 – alle versies ook beschikbaar met IGH (Internal Gear Hub).

Specialized Turbo Como SL

De Como Super Light is een onderhoudsvrije e-bike die voor plezier zorgt en is uitgerust met alles wat je nodig hebt. Draag hem van de trap, fiets door de stad, stop hem vol met boodschappen, hij is op alles voorbereid. Hij verdubbelt ook nog eens je kracht als je op de pedalen trapt - met een super soepele ondersteuning waardoor je het gevoel van een superheld ervaart.

Modellen Turbo Como SL

De Turbo Como SL is er in twee uitvoeringen (4.0 en 5.0). Het grote verschil tussen de Como SL 4.0 en de Como SL 5.0 is het versnellingssysteem en de aandrijving. De Como SL 4.0 heeft een Shimano Nexus naafversnelling met 5 versnellingen en wordt aangedreven door een ‘normale’ fietsketting. De Como SL 5.0 daarentegen heeft een Shimano Alfine versnellingsnaaf met 8 versnellingen en riemaandrijving (belt drive). Standaard is de 5.0 ook voorzien van een display in het midden van het stuur. Deze is optioneel te krijgen voor de Como 4.0. Op het display vind je extra informatie over je rit, de gereden afstand, acculading en meer.