Zorgeloos op weg met Tracefy

Door een Tracefy GPS-tracker in je fiets te plaatsen, verlies je hem nooit helemaal uit het oog. Via een app krijg je een melding als je fiets verplaatst en kun je altijd realtime zien waar hij nu is en eventueel direct de opsporingsdienst inschakelen.

Esprit 1

Waarom heb jij een Tracefy GPS-tracker nodig?

Tracefy is marktleider in de BeNeLux voor track & trace oplossingen voor fietsen. Bij van Herwerden tweewielers kun jij jouw fiets laten voorzien van een GPS-tracker. Gebruik maken van het Tracefy-systeem bied je de volgende mogelijkheden:

✓ Je fiets wordt gemakkelijk teruggevonden bij diefstal.
✓ Je kunt je gereden fietsroutes en afstanden terugzien.
✓ Je kunt je fiets gemakkelijk terugvinden.
✓ Je krijgt een melding als het tijd is voor een onderhoudsbeurt.
✓ Veel verzekeraars geven flinke korting op een allriskverzekering als je de Tracefy-tracker hebt ingebouwd.


Altijd verbonden met de Tracefy app

Met de app van Tracefy ben je altijd virtueel verbonden met je fiets en kun je onder meer zien waar je fiets is. Maar de app biedt nog veel meer handige functionaliteiten. Zo krijg je een melding als je fiets wordt verplaatst en heb je inzage in alle gereden routes en afstanden. Is je fiets gestolen? Dan kun je er via de app eenvoudig melding van maken en gaat de Tracefy-opsporingsdienst aan de slag.

Wat kun je met de Tracefy app?

✓ Huidige locatie van de fiets inzien
✓ Geofencing (virtueel bewegingsslot)
✓ Meldknop fietsdiefstal
✓ Fietscomputer (afstanden, ritten, snelheden etc.)
✓ Onderhoudsplannen met notificatie mogelijkheid.

Korting op je fietsverzekering met Tracefy

Je wilt het liefst voorkomen dat je fiets gestolen wordt, maar als hij dan toch weggenomen wordt, wil je de schade beperken. Tracefy helpt je natuurlijk met de GPS tracker om je fiets eenvoudig terug te vinden, maar dit is nooit 100% gegarandeerd. Je fiets verzekeren is daarom een veel gekozen optie. Maar aan de fietsverzekering zijn wel voorwaarden verbonden. Je krijgt dus bij diefstal niet zomaar de waarde van je fiets in euro’s uitgekeerd. De Tracefy app is één van die voorwaarden. Want ook verzekeraars willen hun schade beperken. Een GPS tracker verhoogt de kans op het terug krijgen van de gestolen fiets en ontmoedigt fietsendieven. Daarom krijg je tot 25% korting op je fietsverzekering als je fiets is uitgerust met Tracefy fietsbeveiliging!

Track en trace verplicht bj fietsverzekering per 01-04-2024

Per 1 april 2024 is het bij veel verzekeraars verplicht om bij bakfietsen vanaf €3500,- en andere e-bikes vanaf €4500,- een GPS tracker te laten installeren. Tracefy is één van de weinige aanbieders van track en trace producten die door nagenoeg alle verzekeraars wordt geaccepteerd. Via Tracefy kom je in aanmerking voor korting op het diefstalgedeelte van de verzekeringspremie. Hiervoor moet je wel aan specifieke eisen voldoen. Want het woord zegt het al, je fiets moet ‘connected’ zijn. Dit betekent dat je e-bike voorzien moet zijn van een goedgekeurde GPS tracker. En aangezien dit meestal niet standaard wordt geleverd in e-bikes zorgt Tracefy voor dé oplossing. De gps tracker wordt moeiteloos ingebouwd en jij weet precies waar jouw fiets zich bevindt met behulp van de app.

Connected fietsverzekering afsluiten

Tracefy is een erkende provider van GPS fietsbeveiliging en werkt samen met de fietsverzekeringen van Kingpolis, ENRA en de ANWB. Vanaf 1 juni 2024 is het bij de ANWB ook verplicht om e-bikes vanaf €4500,- uit te rusten met track en trace. Dit is nu al zo voor Cargobikes vanaf €3500,-

Wat kost het Tracefy abonnement?

*LET OP: Opsporing na diefstal is momenteel alleen beschikbaar in NL & BE. Het abonnement voor de gehele periode dient vooraf te worden betaald.

Vragen over Tracefy?

Heb je vragen over de mogelijkheden of het installeren van Tracefy? Neem dan contact met ons op. Ook voor advies en het afsluiten van verzekeringen ben je bij ons op het juiste adres.