1. Fietsen
  2. Aanbiedingen

Riese & Muller Ubn Five Silent

€ 5.340,00
€ 3.999,00

De ubn five. gemaakt voor de stad

De UBN Five is de ideale stadsfiets waarbij u ook geen speciale functies hoeft te missen. Met het lichte en stille aandrijfsysteem Ride 60 van Fazua rijdt u probleemloos van A naar B, terwijl u op elk moment geniet van een dynamische rijervaring. Dankzij de innovatieve bediening en talloze Connectivity Features weet de fiets ook op technisch gebied volledig te overtuigen. Door de digitale koppeling zet de UBN Five nieuwe standaarden in de wereld van de e-bikes.

Urban design: Overtuigend over de hele lijn.

Het minimalistische en slanke ontwerp van de UBN Five is een en al fiets. Het framedesign overtuigt met moderne lijnen, terwijl het aandrijfsysteem van Fazua perfect integreert.De motor en accu zijn nauwelijks zichtbaar in het frame en zorgen voor een natuurlijke rijervaring dankzij de optimale positionering. De batterij kan gemakkelijk worden verwijderd om op te laden - of direct in de fiets worden opgeladen via de oplaadaansluiting.

Licht en sterk: De e-bike onder de fietsen.

De UBN Five is met zijn 19,5 kg (touring-model) een lichtgewicht onder de volledig uitgeruste premium-e-bikes. Het perfect afgestemde aandrijfsysteem Ride 60 van Fazua biedt met een koppel van 60 Nm en 430 Wh accupower altijd de juiste ondersteuning voor een dynamische rijervaring in de stad. Ook zonder ondersteuning kan de UBN Five zonder trapweerstand probleemloos worden gebruikt.

Intuïtieve bediening: Alle aandacht voor het verkeer.

De strakke cockpit stelt rijplezier centraal en zorgt ervoor dat de bediening bijzaak wordt. Via de Ring Control kiest u de gewenste rijmodus. De LED Hub in de bovenbuis toont het gekozen niveau en geeft via gekleurde leds de laadstatus aan. Voor het gebruik van de smartphone is een SP Connect-interface in de stuurpen geïntegreerd en is het opladen via USB-C mogelijk (smartphone-case is apart verkrijgbaar).

RX Connect: Volledig verbonden.

Maak via de RX Connect App eenvoudig verbinding met de bike – voor ritgegevens, statistieken en veiligheidsfuncties. Dankzij de geïntegreerde RX Chip weet u altijd waar uw UBN is – en kunt u via de app het alarm activeren dat naar keuze met licht, geluid of een push-notificatie reageert als de bike wordt verplaatst. Tijdens de rit kunt u de smartphone via Bluetooth als fietscomputer op het stuur gebruiken en blijft u altijd op de hoogte over snelheid en prestatiegegevens. Na de rit krijgt u toegang tot uitgebreide rijstatistieken inclusief GPS-gegevens – ongeacht of u de smartphone tijdens het fietsen hebt gebruikt of niet. Voor de activering van de Connectivity is de RX Service ConnectRide vereist waarvan u in het eerste jaar gratis gebruik kunt maken (ConnectRide Free).

Optimale uitrusting: Gemaakt voor de stad.

Dankzij de perfect afgestemde uitrusting gaat u met de UBN altijd veilig en zorgeloos op pad - wij hebben aan alles gedacht, zodat u optimaal uitgerust bent voor de stad. Voor de bevestiging van tassen is de minimalistische fietstassenhouder geschikt: zo kunt u uw laptop en documenten zonder problemen meenemen. Voor meer bagage kunt u als alternatief de optionele bagagedrager met MIK-systeem kiezen. Het comfortabele zadel en de bredere banden zorgen ook tijdens het fietsen voor meer comfort in de stad. De geïntegreerde koplamp Supernova Mini2 zorgt voor een goede zichtbaarheid in het verkeer, terwijl hij u in het donker de weg wijst. En als u in het drukke stadsverkeer toch eens een noodstop moet maken, bieden de TRP schijfremmen uitstekende remprestaties.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2023
Model Heren
Verkrijgbare framematen 45 - 51 - 57 cm
Motor Fazua Ride 60
Accu Fazua Energy 430
Aandrijving
Voorvork Suntour GVX32, 28", Air, tapered, 60mm*
Versnelling Shimano Alfine, 8-speed
Gewicht 21 kg
Slot ABUS Shield X+*
Verlichting voor Supernova mini 2
Verlichting achter Busch & Müller XelTec LED
Banden Schwalbe Marathon Supreme 42-622
Handvatten Herrmans Grips Rib; Herrmans Grips Line*
Zadel Fizik Terra Aidon 145; Fizik Terra Aidon 160*
Stuur Satori Horizon, 31,8 mm, 9°, B=620 mm; Satori Noirette Plus, 31,8 mm, Alu*
Stuurpen Satori Sidewinder, 90mm, 7°
Standaard Ursus R90 Mooi

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.