1. Fietsen
  2. Elektrische fietsen
  3. Aanbiedingen

Riese & Muller Supercharger Gt Vario

€ 6.761,90
€ 5.409,52

De supercharger. mooier, sneller, verder.

Deze fiets is reeds geconfigureerd en voorzien van:

Accu: DualBattery 1000 Wh, Cockpit: Kiox display, Framehoogte: 53 cm, Framekleur: silver matt, Beschikbaar in de winkel, snel de weg op!

Hoe ver uw doel ook is, de Supercharger brengt u naar elke gewenste bestemming. Dankzij het volledig geïntegreerde accuvermogen van tot wel 1.250 Wh en de krachtige Bosch Performance Line CX motor is dit model perfect geschikt voor lange ritten en comfortabel fietsen zonder laadpauzes. Deze bike biedt u zoveel vrijheid als u zich van een e-bike maar kunt wensen.

Volledig geïntegreerde DualBattery: Dubbele kracht die van binnenuit komt.

Of u nu kiest voor de standaarduitrusting met de DualBattery 1000 of de optionele DualBattery (1.250 Wh) voor een maximale actieradius en minder laadpauzes: de volledige accu-integratie bij een optimale bediening zet nieuwe standaarden. Hierbij wegen de accu's dankzij een slimme positionering amper door: het sportieve rijgedrag staat centraal, terwijl u de twee accu's op elk gewenst moment eenvoudig kunt verwijderen.

Geïntegreerde cockpit: Displays, van simpel tot smart.

We hebben de cockpit van de e-bike opnieuw uitgevonden: of u nu voor de optionele cockpit met Kiox display, de Bosch SmartphoneHub of het Nyon display kiest: alle drie opties zijn optimaal in het stuur geïntegreerd en beschikken over een netjes weggewerkte kabelgeleiding. Dankzij de stuurpen van de cockpit, waarvan de hoek verstelbaar is, kunt u kiezen tussen een sportieve of meer comfortabele zitpositie. Maar ook de standaarduitrusting met Intuvia display biedt een strakke uitstraling.

Veiligheidsuitrusting: Zien en gezien worden.

De bijpassende krachtige koplamp van uw Supercharger-model verhoogt uw zichtbaarheid in het verkeer. Overdag zorgt de permanente verlichting ervoor dat u nog beter wordt gezien, terwijl in het donker de weg voor u helder en gelijkmatig wordt verlicht. Hierbij wordt tegemoetkomend verkeer niet verblind. En als u eens snel moet stoppen, zorgen de Magura schijfremmen voor krachtige remprestaties.

Individuele uitrusting: Kan vrijwel alles aan.

Dankzij de standaard bagagedrager met MIK-systeem kunt u manden en tassen snel en veilig bevestigen. Aanvullende bagage vervoert u met de in het frame geïntegreerde voordrager (met of zonder tas) eveneens veilig naar de eindbestemming. En als u vaak buiten de gebaande paden fietst, kiest u voor de GX-optie met all-terrain-banden.

RX Connect: Met chip en app naar een Connected E-Bike.

De optionele RX Chip verandert de Supercharger in een Connected E-Bike: activeer gewoon kosteloos de RX Service ConnectRide Free voor 1 jaar, zodat u de locatie van uw bike op elk gewenst moment kunt opvragen en u de bike met de RX Connect App kunt gebruiken. De locatie van uw bike en rijstatistieken worden via GPS automatisch geregistreerd. Via de digitale Lock-functie wordt u geïnformeerd als uw Supercharger wordt verplaatst. Afsluiten blijft echter noodzakelijk – heel simpel met het geïntegreerde frameslot van Abus. Afhankelijk van het servicepakket beschermt u uw bike met de complete beveiliging tegen diefstal via GPS-tracking en de opsporings- en terugbezorgingsservice in geval van diefstal. Gewoon de passende RX Service ConnectCare online bijboeken en zonder zorgen op pad gaan.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2024
Model Heren
Verkrijgbare framematen 46 - 49 - 53 - 56 cm
Motor Performance Line CX (Gen4)
Type motor
Accu ( 2x )* Bosch PowerTube 500 Vertical, 36 V, 13,4 Ah/500Wh
Aandrijving
Frame Supercharger
Voorvork SR Suntour Mobie 34, Air, tapered, 100mm
Versnelling Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Gewicht 31,7 kg
Slot ABUS Shield X+
Verlichting voor Supernova mini 2 Pro
Verlichting achter Busch & Müller Toplight 2C LED
Banden Schwalbe Super Moto-X 62-584 Reflex; Schwalbe Johnny Watts 60-584*
Handvatten Ergon GP3-L
Zadel Selle Royal New Lookin Male Eco; Selle Royal Essenza Eco Male*; Selle Royal New Lookin Female Evo R&M*
Stuur Humpert ergotec Ergo XXL, 31,8 mm; Humpert ergotec Trekking, 31,8 mm, Alu*; Satori R&M Custom Komfort, 25,4 mm, Alu*; Satori R&M Custom, 25,4mm, Alu*
Stuurpen Humpert ergotec Barracuda Evo, 90 mm, 20°; Satori R&M Custom, cable integration, adjustable angle, Alu*
Standaard Ursus Power 94 Kickstand
Bijzondere eigenschappen verkrijgbaar in twee kleuren

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.