Gazelle Grenoble

Deze alleskunner in comfortabel fietsen is dankzij de extra krachtige en geruisloze Bosch middenmotor ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als de lange afstanden. En doordat de Grenoble nu standaard is voorzien van een MIK-systeem drager maak je je Grenoble compleet met jouw ideale accessoire.

1280 YN Yk N Tx U Sai91 Es P

Stabiele, comfortabele alleskunner

De Grenoble is een echte allrounder met rechtop zithouding, als je van echt comfortabel fietsen houdt. De accu is weggewerkt in het frame, dit zorgt voor een stabiel en laag zwaartepunt. Wat onze Grenoble uniek maakt is de lage en brede instap. Hierdoor kun je makkelijk van je fiets op- en afstappen. De Grenoble zit vol extra's. Wil je weten welke? Bekijk de video.


Ergonomisch design

Een lust voor het oog; een strakke look kenmerkt de nieuwste Grenoble dankzij de geïntegreerde accu in het frame. Daarnaast zijn de achterdrager én de kabels en motoren volledig geïntegreerd. Een fiets waarmee je gezien mag worden!

Geïntegreerde accu

De nieuwe Grenoble is nu standaard voorzien met de accu geïntegreerd in het frame. Dit geeft de fiets niet alleen een fraaie look, maar is daardoor ook extra stabiel door het lage zwaartepunt.

Extra power

Dankzij de extra krachtige en geruisloze Bosch middenmotor wordt fietsen op heuvelachtig terrein een kleine moeite! Ideaal voor zowel je dagelijkse tocht als een lange afstand.

De Grenoble is in de prijzen gevallen

Onze elektrische fiets Grenoble C7+ HMB wint in AD Fietstest 2023 in de categorie 'Best getest'.

Daarnaast komt deze elektrische fiets 'Goed uit de test' in de Kieskeurig E-Bike Duurtest 2023.