Veloretti E-bikes

Je kunt deze unieke e-bike bij ons testen en proefrijden. Wij leveren jouw Veloretti rijklaar en perfect afgesteld, inclusief montage van accessoires. Bovendien krijg je een eerste onderhoudsbeurt.

529088 Linked In 4 32f42b original 1709737644

Ace Two

Maak kennis met de Ace Two, de elektrische fiets die jouw dagelijkse rit transformeert met geavanceerde technologie, design en veiligheidsfuncties. De Ace is uitgerust met onder andere een stille middenmotor, automatische versnellingen, LED-remverlichting en een veiligheidssysteem dat jouw rit nog comfortabeler en veiliger maakt. Met de Ace Two geniet je van direct vermogen, optimale veiligheid, en gebruiksgemak bij iedere rit.

Ivy Two

Maak kennis met de Ivy Two, de elektrische fiets die jouw dagelijkse rit naar een hoger niveau tilt. Met een lager frame dat gemakkelijk toegankelijk is en voorzien van de nieuwste technologie, levert de Ivy Two direct vermogen en optimale gebruiksvriendelijkheid bij elke rit, waardoor het de fiets is waar je altijd op kunt vertrouwen. De Ivy Two biedt de perfecte combinatie van design, technologie en veiligheid, met een helder LED-remlicht voor betere zichtbaarheid en een safety tracking functie voor extra gemoedsrust.

Maak een proefrit met de Ivy of Ace

Ervaar het zelf. Plan een proefrit bij ons en ervaar de Ivy Two en Ace Two van dichtbij.

WINNAAR IF Design Award

De Veloretti ACE Two is bekroond met de IF Design Award 2024! Een geweldige prestatie met 11.000 inzendingen uit 72 landen.