R&M Charger 3

Rm My2021 Charger3

De Riese en Müller Charger 3, het gemak van fietsen ....

Voor het dagelijks woon-werkverkeer of voor langere fietstochten is de Charger3 met zijn sportieve geometrie, het dynamische onderstel met verende voorvork en comfort-zadelpen en de nieuwste motorgeneratie van Bosch de perfecte e-bike voor dagelijks gebruik. Dankzij slimme details, daglichtlampen en permanente verlichting is deze bike onder alle weersomstandigheden inzetbaar en kan hij zonder problemen buiten worden gestald. En voor wie ver weg of hogerop wil, biedt de optionele DualBattery 1125wh een actieradius van tot wel 150 kilometer en meer.

Kom bij ons langs voor meer informatie! Er zijn duizenden verschillende Chargers samen te stellen, laat ons u helpen om de beste keus te maken. We hebben ook een Charger Demofiets staan om een vrijblijvende testrit te maken.

Zadelpen vering:

De Riese & Müller Charger 3 wordt geleverd met de superieure Cane Creek zadelpen. Waar bij "normale" verende zadelpennen er 2 buizen in elkaar schuiven heeft de Cane Creek een bijzondere scharnier constructie die er voor zorgt dat als de pen veert de afstand naar de pedalen gelijk blijft. ook blijft zijdelingse spelling uit.
Het elastomeer die de uiteindelijke vering is kunnen we in verschillende stugheden leveren.

De Cockpit:

Bij de Charger 3 kun je kiezen uit maar liefst 4 verschillend cockpits. Hiernaast is de Bosch Kiox afgebeeld maar ook de Bosch Intuvia en Nyon behoren tot de mogelijkheid.

Het is ook mogelijk om de Smartphone hub op de fiets te laten zetten waarbij je mobile telefoon, je display wordt. Ook bijzonder handig als je de navigatie van de telefoon wilt gebruiken.