Riese & Muller Supercharger 2

Fietsen. Zolang u maar wil, waarheen u maar wil. De Supercharger 2 maakt het mogelijk dankzij het enorme, standaard geïntegreerde accupakket van 1000wh.

Supercharger2 Riese Muller 2020

Geïntegreerd accupakket van 1000wh.

De twee accu’s -totaal onzichtbaar verwerkt- zorgen er niet alleen voor dat u nagenoeg eindeloos door kunt blijven gaan, maar in combinatie met het in het stuur verwerkte display ziet deze e-bike er ook enorm strak uit. De schijfremmen bieden verder uitmuntende remprestaties onder alle omstandigheden, ook als het wat minder weer is. Zelfs tijdens een rit in de regen remt u hierdoor zonder problemen.

Onderhoudsvrije riem of ketting?

De riemaandrijving en het in de naaf verwerkte versnellingssysteem bij de Vario- en Rohloffuitvoering zorgen er daarnaast voor dat u na zo’n rit weinig omkijken meer hebt naar de fiets. Ook heeft u naast deze twee opties de keuze uit het hoogwaardige Shimano Deore XT-versnellingssysteem met derailleur en kettingaandrijving.

Ook in High Speed verkrijgbaar

Met dank aan de verende voorvork en zadelpen geniet u tijdens het rijden van het comfort zoals u gewend bent van Riese & Müller. En voor degenen onder ons die ervan houden om eens lekker de snelheid wat op te voeren, zijn alle uitvoeringen van de Supercharger 2 (de Touring, de Vario en de Rohloff) te verkrijgen in een High Speed-versie (HS) met extra krachtige motor.

Bosch Performance Line Speed motor

De highspeed modellen beschikken over de Bosch Performance Line Speed motor van de vierde generatie, met een koppel van 75 Nm en een ondersteuning tot wel 45 km/u. De niet HS-modellen hebben een Bosch Performance Line CX-motor (eveneens van de vierde generatie) die ondersteuning biedt tot een snelheid van 25 km/u en een koppel heeft van 65 Nm. Waar u ook heen wil, de Supercharger 2 is er klaar voor.