1. Fietsen
  2. Merken
  3. Gazelle

Gazelle Bloom C7 2024

€ 1.199,00

Fietsen met je kinderen en boodschappen doen wordt een feestje

Op- en afstappen gaat gemakkelijk, ook als de fiets bepakt is. Zo nodig is er plek voor twee kinderen. Tussen het zadel en stuur is extra ruimte voor het voorzitje gemaakt. Hoef je even niets te vervoeren? Zonder zitje en accessoires is de Bloom de perfecte lifestylefiets.

Altijd stabiel

Gaat je kind in het zitje? En is de voordrager volgeladen? Vóór je rit bepak je de Bloom zoals jij het wilt, zonder enige moeite. Hij staat stabiel geparkeerd dankzij de dubbele pootstandaard. Het stuurslot verhindert dat het stuur kan omslaan. Ben je klaar om te vertrekken, dan haal je de standaard en het stuurslot er simpel en snel vanaf. De lage, ruime instap maakt het opstappen eenvoudig. Je hebt jouw stoere familiefiets geheel onder controle.

Bevestig zitje in enkele seconden

Een kinderzitje achterop en bagagemand voorop? Of liever een hondenmand achterop? Op de Bloom kan het allemaal. Hierop zitten namelijk het MIK-HD op de achterdrager en het MIK-systeem op de voordrager. In no time bevestig je een accessoire en personaliseer je de fiets naar eigen smaak. Even snel klik je de accessoire er weer af. Zo nodig kun je dus in enkele seconden tussen diverse accessoires wisselen.

Berekend op zware ballast

Meer, meer en nog eens meer. De Bloom is een absolute krachtpatser en kan heel wat ballast aan. Als je het wilt, kun je in totaal 170 kilogram (inclusief fietsgewicht) meenemen. Je kinderen en/of eigendommen simpel mee van A naar B vervoeren, was nog nooit zo eenvoudig.

Snel en veilig tot stilstand

Is je fiets volgeladen? Of sterker nog: zit je kind erop? Dan wil je natuurlijk, als het moet, snel en veilig stil kunnen staan. De Bloom is uitgerust met hydraulische schijfremmen, waarmee je krachtig en doseerbaar kunt remmen. Ook bij regen.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2023
Model Dames
Frame Oversized aluminium frame voor extra stabiliteit. 68° balhoofd- en zadelbuishoek met superlage en ruime instap en zeer comfortabele houding. Extra ruimte tussen zadel en stuur t.b.v. kinderzitje.
DST Groepcode 1A00
Versnellingen 7-8 versnellingsnaaf
Voorvork Alminium
Versnelling 7 Shimano Nexus
Aandrijving Ketting
Type rem Schijfremmen
Gewicht 20.6 kgs
Slot Axa Block XXL
Verkrijgbare framematen 49, 53, 57, 61
Verlichting voor Spanninga Axendo 40 Plus
Banden Schwalbe Big Apple
Handvatten Gazelle Aerowing
Zadel Selle Royal Herz
Stuur Aluminium look, extra ruim voor kinderzitje. Met zwart foam bedekt voor bescherming van het kind.
Stuurpen verstelbaar
Standaard Ursus Jumbo

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.