1. Fietsen
  2. Merken
  3. Gazelle

Gazelle Chamonix S11 2024 - Dames

€ 1.699,00

Een perfecte toerfiets, sportief ogend met heel veel comfort

De hoogwaardige afwerking met de Alfine 11 versnellingsnaaf, de krachtige hydraulische schijfremmen en de onderhoudsvrije beltdrive zorgen elke keer opnieuw voor een heerlijke fietsrit.

Riem: stil en onderhoudsarm

Een grote plus van de Chamonix S11 is de premium Gates CDX riemaandrijving. Een riem heeft namelijk meerdere voordelen ten opzichte van de klassieke kettingaandrijving. Om te beginnen is een riemaandrijving muisstil en vergt deze weinig onderhoud. Je hoeft hem, in tegenstelling tot een ketting, niet te smeren en hij gaat 3 tot 5 keer langer mee dan een ketting.

Soepel schakelen en efficiënt fietsen

Gemakkelijk schakelen? Kies dan voor een Alfine versnellingsnaaf. Die is efficiënt en compact, heeft zijn mechaniek netjes intern ingepakt en is bijzonder onderhoudsvriendelijk. De Chamonix S11 heeft een Shimano Alfine 11 versnellingsnaaf en versteller. Hoogstaande kwaliteit met een groot bereik in versnellingen en kleine tussenstapjes, zodat je snel jouw favoriete trapfrequentie vindt.

Altijd goed verlicht onderweg

Met de naafdynamo schijnt je koplamp én achterlicht altijd even krachtig. De dynamo levert namelijk de stroom voor beide lampen. Van een batterij die vervangen moet worden, is dus geen sprake meer. Wel zo veilig als je na een lange rit nog een stukje door het donker naar huis moet.

Krachtig en beheerst afremmen

Fiets je van een heuvel of juist door het drukke stadsverkeer? Dan wil je zonder nadenken veilig kunnen remmen. Hydraulische schijfremmen bieden de remkracht en het doseringsvermogen om op elk moment gecontroleerd te kunnen afremmen. Ook bij regen

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2024
DST Groepcode 1A00

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.