1. Fietsen
  2. Stadsfietsen
  3. Heren fietsen

Gazelle Chamonix S8 2024 - Heren

€ 1.399,00

Gazelle chamonix s8 belt h53 n8 stadsfietsen petrol blue mat

Daarmee beleef je evenveel plezier aan je woon/werkverkeer als aan een toertocht. De ontwerpers van Gazelle gebruikten lichtgewicht aluminium zowel voor het stoere hoge instap frame als voor het elegante lage instap frame.

Minimaal onderhoud, maximaal genot

Bij het efficiënte Alfine 8-systeem zijn de acht versnellingen ingebouwd in de achternaaf van het wiel. Zo zijn ze beschermd tegen weer en wind en dat beperkt slijtage én onderhoud. Combineer dat met een riem in plaats van een ketting en je fietsonderhoud blijft beperkt tot een minimum. En dat betekent een maximum aan zorgeloos rijplezier

Gemakkelijk verstelbare stuurpen

De een geeft er de voorkeur aan om wat rechterop te zitten. De ander wil juist iets meer voorover gebogen zitten, wat sportiever. Met de handige Gazelle Switch stuurpen is elke zithouding mogelijk. In 1-2-3 stel je je stuur in een handomdraai perfect naar wens in: klik de vergrendeling open, positioneer het stuur op jouw maat, klik de grendel weer dicht. Gereedschap is niet nodig. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Verborgen comfort

De fraai gestileerde voorvork van de Chamonix is op het eerste oog een logische aanvulling op het strakke design. Maar van dichterbij valt de harmonicaverbinding tussen frame en vork op waaronder zich een geïntegreerde voorvorkvering bevind. De vering dempt de oneffenheden in het wegdek en is amper zichtbaar. Verborgen comfort noemen we dat.

Krachtig en beheerst afremmen

Fiets je van een heuvel of juist door het drukke stadsverkeer? Dan wil je zonder nadenken veilig kunnen remmen. Hydraulische schijfremmen bieden de remkracht en het doseringsvermogen om op elk moment gecontroleerd te kunnen afremmen. Ook bij regen.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2024
DST Groepcode 1A00

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.