1. Fietsen
  2. Merken
  3. Specialized
  4. Turbo Como 5.0

Specialized Turbo Como 5.0

€ 4.200,00
€ 3.750,00

Como is een relaxte, comfortabele elektrische fiets met de kracht voor een rit vol vertrouwen.

Como laat jou meegaan met de flow door je rijervaring te geven die vol zit met vermogen en plezier op een fiets waar je moeiteloos op rijdt.

De lage instap van de Como zorgt ervoor dat iedereen kan opstappen en fietsen. Een fietspositie waarbij je meer rechtop zit vermindert stress in de handen en in het bovenlichaam van de rijder, waardoor rijders hun ogen comfortabel op de weg gericht kunnen houden.

Turbo Full Power 2.2 motor en 710Wh accu bieden een ongeëvenaarde rijervaring met een soepele, naadloze en bijzonder stille ondersteuning van je inspanningen tot 25 km/h. De geïntegreerde controller reageert op je pedaal-input wat resulteert in een intuïtieve versterking van je inspanningen met een ongelooflijk natuurlijk gevoel.MasterMind en Mission Control - Het MasterMind display onthult alle relevante informatie over je rit, maakt afstemming van alle real-time ondersteuningsniveaus en maakt over-the-air updates mogelijk, zodat je motor met de tijd beter wordt. MasterMind integreert naadloos met de Mission Control app voor range-optimalisatie tools, geavanceerde aanpassing, diagnostiek tijdens het rijden en meer.Proven Smooth Efficiency - We hebben een custom testingmechanisme gemaakt om zelfs de kleinste hobbels te analyseren om comfort en visie te verbeteren. Deze precisie, gecombineerd met een verende zadelpen, hoger volume banden en een 80mm verende voorvork zorgt ervoor dat het rijden altijd stabiel voelt.Turbo System Lock – Gebruik de Mission Control app om de motor van je fiets te ontkoppelen en activeer het sensorbewegingsalarm. Als de motor eenmaal op slot is, kan hij door niemand anders geopend worden dan door jou.Garmin Radar – Een geïntegreerde Garmin Radar sensor zorgt ervoor dat jij precies weet wanneer er ander verkeer achter jou rijdt. De technologie van Garmin Radar detecteert auto’s tot 140 meter afstand. Het MasterMind display geeft rijders een visuele, auditieve en haptische melding van naderende voertuigen met hun relatieve afstand ten opzichte van de rijder en een inschatting van hun snelheid.Volledig geïntegreerde verwijderbare en afsluitbare onderbuis accu – Makkelijk op te laden, eenvoudig te beveiligen.Uitgerust met DRYTECH spatborden, LED voor- en achterlichten en een HD Rack bagagedrager die tot wel 27 kilo kan dragen. De bagagedrager is compatibel met kinderzitjes en de steekas is berekend op een kar die je achter de fiets kunt hangen.Long-Range - With true ride-anywhere range, go up to 75 miles (120 km) or 5.5 hours of range (eco mode).

Specificaties

Model Dames
Verkrijgbare framematen S - M - L
Motor Specialized 2.2, 90Nm torque, custom tuned motor, 250W nominal
Type motor Midden motor
Accu Specialized U2-710, alloy casing, state of charge display, 710Wh
Aandrijving
Frame E5 Aluminum, bottom bracket motor mount, fully integrated & lockable downtube battery, internal cable routing, lock and front rack mount
Voorvork Rockshox Recon Silver RL, 80mm travel, Motion-Control, fender-mounts
Versnelling SRAM GX, long cage, 11-speed
Verlichting voor Lezyne Ebike Power E115, 310 Lumen, 12V
Verlichting achter Spanninga Commuter Glow XE, 12V
Banden Pathfinder Sport Reflect, 650Bx2.3
Handvatten ERGON GP10
Zadel Body Geometry Comfort Gel, 200mm w/ SWAT™ Mount
Stuur Specialized Como handlebar/stem combo
Standaard Specialized kickstand, 40mm mount

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.