1. Fietsen
  2. Elektrische fietsen
  3. Aanbiedingen

Cortina E-Mozzo 2022 - Dames

€ 2.899,00
€ 2.319,20

Cortina e-mozzo is een stijlvolle e-bike met zeven versnellingen, shimano steps motor en hydraulische schijfremmen.

Een elegante e-bike met organische vormen in het frame. De verende voorvork, 504Wh accu en verstelbare stuur bieden veel comfort, bereik en rijplezier.

Voor jou is de fiets onmisbaar in al je dagelijkse ritjes naar werk, maar ook in je vrije tijd. De veelzijdige en sportieve

Cortina E-Mozzo is zo comfortabel mogelijk gemaakt, omdat je de fiets gebruikt voor verschillende doeleinden. De verende voorvork, het verstelbare stuur en speciale bredere e-bike banden zorgen voor optimaal comfort.

Met zijn elegante design en in het frame geïntegreerde accu is de Cortina E-Mozzo een stijlvolle e-bike die ideaal is voor al je woon- en werkverkeer.

Comfortabel en sportief

De geïntegreerde verende voorvork in de Cortina E-Mozzo is een comfortabele toevoeging op het stijlvolle design. Hobbels op het wegdek worden soepel gedempt. Daarnaast heeft de Cortina E-Mozzo een verstelbare stuurpen, waarmee je eenvoudig de gewenste stuurhouding kan instellen. Ga voor sportief of comfortabel, precies zoals jij het wilt.

Gecontroleerd en krachtig afremmen

Veilig fietsen staat bij jou voorop. Jij wilt dan ook zorgeloos snel en veilig kunnen remmen. De hydraulische schijfremmen op de Cortina E-Mozzo bieden goede controle en veel remvermogen. Remkracht wordt nauwelijks beïnvloed door de (weers)omstandigheden.

Uitgerust met Shimano technologie

De Cortina E-Mozzo is uitgerust met een Shimano Steps E5000 motor. Deze lichte en stille middenmotor geeft je goede ondersteuning voor je dagelijkse ritten.

Specificaties

Kleur Pearl Grey Matt
Gewicht (kg) 24.5000000000000000
Modeljaar / Seizoen 2019
Wielmaat 28
Versnellingen 8
Versnellings Type Naaf
Frametype Dames
Frame materiaal Aluminium
Merk versnellingssyteem Shimano
DST Groepcode 1A01

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.