1. Fietsen
  2. E-bikes met naafversnelling

Gazelle Bloom C7 Hms

€ 2.499,00

- Gratis veiligheidscursus

Informatie

De Bloom C7 HMS is een fiets die speciaal is ontworpen voor moeders; de lage instap, het brede stuur met extra ruimte voor een kinderzitje en de dubbele pootstandaard maken het een stuk gemakkelijker en veiliger om met de kinderen op stap te gaan. Dit is een stevige fiets die voldoet aan de wensen van iedere moeder die zonder zorgen haar kinderen op de fiets wil meenemen. En ook boodschappen kan je makkelijk doen op deze fiets dankzij de stevige voordrager. En dat alles gaat gepaard met de luxe van de Shimano middenmotor, die je een comfortabele ondersteuning geeft tijdens het fietsen.

Bij deze fiets is de accu niet inclusief. U heeft de keuze uit verschillende accu’s die bij uw rijstijl passen. Om het makkelijk te maken hebben wij alles in één overzicht geplaatst met de bijbehorende prijs en actieradius. Uiteraard bent u van harte welkom in de winkel. Wij adviseren u graag in de keuze van uw accu. Bekijk hier het overzicht accu’s

Specificaties

Model Dames
Verkrijgbare framematen 49, 53, 57, 61
DST Groepcode 1A01
Motor Shimano STEPS
Type motor Midden motor
Accu shimano
Frame Robuust oversized Aluminium frame voor extra stabiliteit. 71º balhoofd- en zadelbuishoek met lage brede instap en zeer comfortabele zithouding. Extra ruimte tussen zadel en stuur voor kinderzitjes.
Voorvork staal
Versnelling 7 Shimano Nexus
Gewicht 24.5 kgs
Slot Axa Block XXL
Verlichting voor Spanninga Axendo 40 Plus
Banden Schwalbe Big Apple
Handvatten Gazelle Aero leather
Zadel Sele Royal Lift Relaxed
Stuur Aluminium look, extra ruim voor kinderzitje. Met zwart foam bedekt voor bescherming van het kind.
Stuurpen verstelbaar
Standaard dubbele pootstandaard

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.