1. Fietsen
  2. Merken
  3. Gazelle

Gazelle Gazelle Chamonix T20 2024 - Dames

€ 1.299,00

Hoge prestaties en comfort gaan in gazelles chamonix trekkingmodel heel goed samen

Daarvoor heeft de Chamonix T20 een comfortabel zadel gecombineerd met een sportief gevormd stuur. Met 20 versnellingen is geen berg je te hoog. En dan is niets belangrijker dan maximale remprestaties.

Kies je optimale versnelling

Het voordeel van schakelen met een derailleursysteem is dat de stappen tussen de versnellingen klein zijn, het bereik groot is en het super efficiënt fietst. Je vindt dus altijd een versnelling die niet te zwaar en niet te licht is. Ideaal voor de snelle fietser en op heuvelachtig terrein. De Shimano Cues onderdelen zorgen ervoor dat je telkens weer vlot accelereert en dat je elke helling gegarandeerd boven komt.

Stabiel frame in variant mét en zonder bovenbuis

Met de Chamonix T20 ben je verzekerd van een stabiel en stijf frame. Een sportieve uitstraling, maar toch een gemakkelijke lage instap? Dat kan! Het frame is er in een uitvoering met bovenbuis en ook zonder.

Altijd goed verlicht onderweg

Met de naafdynamo schijnt je koplamp én achterlicht altijd even krachtig. De dynamo levert namelijk de stroom voor beide lampen. Van een batterij die vervangen moet worden, is dus geen sprake meer. Wel zo veilig als je na een lange rit nog een stukje door het donker naar huis moet.

Krachtig en beheerst afremmen

Fiets je van een heuvel? Dan wil je zonder nadenken veilig kunnen remmen. Hydraulische schijfremmen bieden de remkracht en het doseringsvermogen om op elk moment gecontroleerd te kunnen afremmen. Ook bij regen.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2024
DST Groepcode 1B00

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.