1. Fietsen
  2. Merken
  3. Gazelle

Gazelle Heavydutynl C7 Hmb 2023- Heren

€ 2.549,00
€ 2.149,00

Transportfiets met krachtige ondersteuning om comfortabel je bestemming te bereiken.

Gazelle HeavyDutyNL C7 HMB 2024

De Gazelle HeavyDutyNL C7 HMB is de meest complete elektrische transportfiets met middenmotor. Wat een genot als je op deze fiets boodschappen gaat doen, naar school fietst of naar de sportclub gaat. Met de stevige bagagedrager en handige voordrager neem je makkelijk extra veel bagage mee. Dankzij de stuurvergrendeling en dubbele standaard zet je de fiets zonder problemen overal neer. Tel daar de 7 versnellingen en krachtige middenmotor bij op en je rijdt zorgeloos elke dag heen en weer.

Natuurlijke ondersteuning via de Bosch middenmotor

Deze fiets heeft een Bosch Active middenmotor. Door het lage zwaartepunt van de middenmotor heeft de fiets een lekker stabiel rijgedrag. Daarnaast voelt de haast onzichtbare ondersteuning heel natuurlijk aan, doordat de motor direct de trappers aandrijft en via een trapkrachtsensor aanvoelt wat jij doet. Met de walk assist functie loop je gemakkelijk met de e-bike aan de hand.

Kies zelf je bereik

Standaard is de Gazelle HeavyDutyNL C7 HMB voorzien van 300 Wh accu waarmee je tussen de 40 en 90 kilometer kunt fietsen. Wanneer je dit niet voldoende vindt, dan kun je ervoor kiezen een accu met meer capaciteit te bestellen. Je hebt dan keuze uit een 400Wh of een 500Wh accu.

Makkelijk op weg met eenvoudige fietsbediening

De fiets heeft een handige, vaste bedieningsdisplay aan de linkerkant van het stuur. Hiermee kun je de trapondersteuning aanpassen en heb je altijd inzichtelijk hoe vol de accu nog is. De knoppen zijn eenvoudig vanaf het handvat te bedienen, zo hoef je nooit je handen van het stuur te halen.

Altijd goed zichtbaar in het donker met LED verlichting

Om er zeker van te zijn dat je ook in het donker goed zichtbaar bent, is de Gazelle HeavyDutyNL C7 HMB uitgevoerd met LED verlichting. Het voordeel hiervan is dat het weinig energie verbruikt en een lange levensduur heeft. De verlichting wordt gevoed vanuit de accu. Hierdoor weet je zeker dat je altijd goed zichtbaar bent en zelf goed zicht hebt.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2022
DST Groepcode 1A01

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.