1. Fietsen
  2. Elektrische fietsen
  3. Aanbiedingen

Riese & Muller Homage Gt Vario

€ 6.969,00
€ 5.575,20

De homage. legt de stad aan uw voeten.

Een markante belijning tot aan de bagagedrager en een volledige integratie van accu en motor – de Hommage overtuigt op het eerste gezicht met zijn unieke design. De Riese & Müller Control Technology met volledige vering zorgt voor en buitengewoon rijcomfort en een maximale veiligheid. Dankzij de lage instap is de fiets in het stadsverkeer makkelijk te hanteren – en wie langere afstanden wil afleggen of voor iets meer hoogtemeters kiest, beschikt met de optionele DualBattery met 1.250 Wh over een actieradius van tot wel 160 km en meer.

Control Technology met ABS en permanente verlichting: Veilig op pad.

De Control Technology van Riese & Müller staat voor veiligheid en dynamiek: de perfect afgestemde volledige vering van de achterbouw zorgt voor een optimale tractie, ook bij een slecht wegdek en hoge snelheden. De permanente verlichting van de extreem heldere Supernova M99 Mini Pro koplamp met grootlichtfunctie biedt 's nachts optimale lichtverhoudingen en verhoogt overdag de zichtbaarheid in het verkeer. En als u plotseling moet stoppen, zorgen de Magura schijfremmen met optioneel ABS-systeem voor krachtige remprestaties.

Accu-integratie met DualBattery: Kracht die van binnenuit komt.

Of u nu kiest voor de standaarduitrusting met één accu (625 Wh) of de optionele DualBattery (1.250 Wh) voor een maximale actieradius en minder laadpauzes: de volledige accu-integratie bij een optimale bediening zet nieuwe standaarden. Hierbij wegen de accu's dankzij een slimme positionering amper door: het sportieve rijgedrag staat centraal, terwijl u de twee accu's op elk gewenst moment eenvoudig kunt verwijderen.

Geïntegreerd designconcept: Als uit één stuk gegoten.

Het frameontwerp van de Homage overtuigt op het eerste gezicht – en ook daarna. Niet alleen de accu is volledig geïntegreerd, maar ook de stuur- en onderbuis vormen één eenheid. Lasnaden zijn niet te zien – elk frame wordt door ons perfect afgewerkt. Net zo naadloos worden de Bosch Performance Line CX motor met 85 Nm alsook de compacte bagagedrager met MIK-systeem in het framedesign geïntegreerd. Het lijkt daarom alsof de Homage uit één stuk is gegoten. En ook het puristische cockpit is volledig geïntegreerd, zodat u geniet van een stijlvol uitzicht.

Comfortabele rijervaring: Stad, land, genot.

Comfort en dynamiek staan bij de Homage centraal: tijdens het fietsen, tijdens het opladen van de accu of het afsluiten in de stad: de volledig geveerde bike met lage instap biedt op elk moment een maximaal comfort. Dankzij de ergonomisch gepositioneerde laadaansluiting en de speciaal ontwikkelde sluitkap kan de accu rechtstreeks op de fiets worden opgeladen. Al net zo ergonomisch is het slot op de bagagedrager bevestigd waardoor u uw bike snel kunt af- en ontsluiten. En wie van extra veel comfort houdt, kiest voor de Comfort Kit met gebogen stuur en breed zadel of het via een afstandsbediening verlaagbare zadel.

RX Connect: Met chip en app naar een Connected E-Bike.

De optionele RX Chip verandert de Homage in een Connected E-Bike: activeer gewoon kosteloos de RX Service ConnectRide Free voor 1 jaar, zodat u de locatie van uw bike op elk gewenst moment kunt opvragen en u de bike met de RX Connect App kunt gebruiken. De locatie van uw bike en rijstatistieken worden via GPS automatisch geregistreerd. Via de digitale Lock-functie wordt u geïnformeerd als uw Homage wordt verplaatst. Afsluiten blijft echter noodzakelijk – heel simpel met het standaard vouwslot Abus Bordo 6000. Afhankelijk van het servicepakket beschermt u uw bike met de complete beveiliging tegen diefstal via GPS-tracking en de opsporings- en terugbezorgingsservice in geval van diefstal. Gewoon de passende RX Service ConnectCare online bijboeken en zonder zorgen op pad gaan.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2023
Model Heren
Verkrijgbare framematen 49, 54, 58 cm
Motor Performance Line CX (Gen4)
Type motor
Accu Bosch PowerTube 625 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/625Wh
Aandrijving
Frame Homage
Voorvork SR Suntour Mobie 34, Air, tapered, 100mm
Versnelling Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Gewicht 30,2 kg
Slot Abus Bordo X+ 6000/90cm black
Verlichting voor Supernova M99 Mini Pro-25
Verlichting achter Supernova M99, integrated brake light
Banden Schwalbe Super Moto-X 62-584 Reflex; Schwalbe Johnny Watts 60-584*
Handvatten Ergon GP3-L; Ergon ergonomic*
Zadel Selle Royal New Lookin Male Eco; Selle Royal New Lookin Female Evo R&M*
Stuur Humpert ergotec Ergo XXL, 31,8 mm; Humpert ergotec Trekking, 31,8 mm, Alu*; Satori R&M Custom Komfort, 25,4 mm, Alu*; Satori R&M Custom, 25,4mm, Alu*
Stuurpen Humpert ergotec Barracuda Evo, 90 mm, 20°; Humpert ergotec Barracuda Evo, 90 mm, 45°*; Satori R&M Custom, cable integration, adjustable angle, Alu*
Standaard Pletscher Comp 40 Flex Evo

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.