1. Fietsen
  2. Bakfietsen ook E-bakfietsen

Gazelle Makki Load - Connect - Excl.accu

€ 5.199,00

Ontdek de gazelle makki "connect" load bakfiets

De Gazelle Makki is ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Hierdoor is de Makki geen gewone elektrische bakfiets, maar een bakfiets waar jij én je kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken. Er is alle aandacht gegeven aan veiligheid en comfort, voor zowel jou als je kleintje(s). En met een doordacht pakket aan accessoires durf je het aan je tweede auto te vervangen voor Makki. Deze "Connect" uitvoering is voorzien van een GPS track&trace systeem.

De Makki Connect is leverbaar met 2 verschillende accu's

Met een 400Wh accu kost de Makki €4999.00 en

met een 500Wh accu komt de Makki op €5199.00 uit

GPS protectie

De Gazelle Makki Connect fiets is een elektrische fiets met GPS protectie. Hiermee kan bij diefstal achterhaald worden waar jouw bakfiets zich bevindt. Neemt iemand jouw fiets mee, dan komt het opsporingsteam, na melding via de Connect app, direct in actie zodat jij zo snel mogelijk je fiets terugkrijgt. Wel zo fijn.

Dat je e-bike goed beveiligd is, is duidelijk zichtbaar ter hoogte van het slot. Hierdoor zal de dief twee keer nadenken voordat hij jouw Gazelle Makki Connect bakfiets meeneemt. Hij weet immers dat de fiets te traceren is.

Connect fietsverzekering

Bescherm je Gazelle Makki bakfiets extra goed tegen diefstal én vergroot de kans dat je fiets wordt teruggevonden wanneer hij toch gestolen wordt. Het afsluiten van een ‘Connect verzekering’ doe je altijd bij de Gazelle fietsenwinkel. Indien je fiets toch gestolen wordt, kun je dit melden via de Gazelle Connect App en komt het opsporingsteam direct in actie!

Verzekeraars ENRA en ANWB bieden een speciale Gazelle Connect verzekering aan. Na het afsluiten van een verzekering kun je de in de Connect App gebruik maken van de Opsporingsdienst en Pechhulp.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2021
Model
Verkrijgbare framematen 49 cm
DST Groepcode 1I01
Motor Bosch
Type motor Midden motor
Accu Bosch 400Wh of 500Wh
Aandrijving Riemaandrijving

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.