1. Fietsen
  2. Merken
  3. Gazelle

Gazelle Makki Travel 2024

€ 6.759,00
€ 6.359,00

Veilig met je gezin op pad.

De Makki Travel heeft het allemaal: ABS voor extra veilig remmen, reflecterende stickers voor extra zichtbaarheid en de meest krachtige Bosch middenmotor voor extra ondersteuning.

Hét premium model bakfiets van Gazelle: Makki Travel. Met deze bakfiets hebben we nog meer ingezet op veiligheid. Krachtig en gecontroleerd remmen is geen enkel probleem met het ABS-systeem. In het donker nog wel eens onzeker op de fiets? Met de reflecterende stickers val je nu zeker op. En bovendien ben je dieven te slim af door de diefstalbeveiliging.

Makkelijk in gebruik

Ben je klaar voor vertrek? Met een simpele voetbeweging haal je moeiteloos de standaard eraf. En erop gaat net zo makkelijk! Ook als de bak volgepakt is. Dankzij de stevige, dubbele pootstandaard staat de Makki Travel bovendien stevig op zijn plek. Zo kunnen de kids veilig in- en uitstappen. Deze innovatieve en gepatenteerde standaard is één van de kleine slimmigheden op de Makki die een groot verschil maken.

Slim beschermd tegen diefstal

De Makki Travel is een slimme bakfiets met diefstalbeveiliging, inclusief 1 jaar lang gratis diefstalverzekering en opsporingsservice. In de Makki is een module ingebouwd die ervoor zorgt dat de bakfiets altijd te traceren is met behulp van GPS. Dit staat ook duidelijk op het frame van de Makki aangegeven, zodat dieven wel twee keer nadenken voordat ze ermee aan de haal gaan. Als de bakfiets toch in beweging komt, krijg je een melding via de Gazelle Connect app. Is je Makki gestolen? Dan meld je ook dit via de app zodat het opsporingsteam direct in actie kan komen.

Veilig onderweg met het Anti Blokkeer System

Met het nieuwe ABS-systeem rem je veiliger en zelfverzekerder met beide remmen tegelijk. Wanneer je hard moet remmen, voorkomt het ABS-systeem dat het voorwiel blokkeert en dat je gaat slippen. Dit betekent dat je ook tijdens spontaan hard remmen veilig in het zadel blijft zitten en je remweg wordt verkort, of je nu op een vaste ondergrond van asfalt of op gladde grindpaden rijdt.

Krachtige ondersteuning

De Makki Travel is uitgerust met de krachtige Bosch Cargo middenmotor. Met een koppel van maar liefst 85 Nm vervoer je je kinderen zonder dat het zweet je maar op de rug komt te staan, ook heuvelop of bij flinke tegenwind. Zo zit je altijd ontspannen op de fiets. Je hebt keuze uit een 400, 545 of 800 Wh accu.

Bosch smart systeem

De Makki Travel is uitgerust met een Bosch Cargo Line middenmotor. Het vermogen van maar liefst 85 Nm geeft je altijd en overal soepele ondersteuning, ook heuvelop met maximale belading. De motor wordt gevoed door een accu met keuze uit 400, 545 of 800 Wh

Efficiënte ingebouwde energiebron

De lithium-ion-accu's van Bosch behoren tot de modernste accu's op de markt. Hun intelligente battery-managementsysteem garandeert een lange levensduur en de efficiënte aansturing van energie zorgt voor een optimale actieradius. Je kiest zelf welke accu-capaciteit bij je past: 400, 545 of 800 Wh. De accu zit vast met een slot op het frame en met je fietssleutel haal je de accu er gemakkelijk van af. Handig, zo kan je de accu zowel in je fiets als buiten je fiets opladen.

Bosch Kiox 300

Het Kiox 300 display is de perfecte begeleider voor iedere rit met je Makki. Het afneembare display bezit veel functies die je helpen. Of het nu gaat om navigeren, je ritgegevens of loopondersteuning. Bovendien toont het je remstatistieken. Het kleurendisplay presenteert alle informatie zeer overzichtelijk. Aan het begin van elke rit licht het controlelampje van de LED remote kort op om aan te geven dat het ABS systeem werkt.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2024
DST Groepcode 1A00

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.