1. Fietsen
  2. Merken
  3. Gazelle

Gazelle Medeo T10 Hmb 2024 - Dames

€ 3.499,00
€ 3.299,00
Per maand vanaf € 124,80

Multi-inzetbare sportieveling

Je bent sportief, veelzijdig en stijlvol. Net als de Medeo T10 HMB. Met zijn derailleursysteem, de mooie styling en de krachtige motor is hij even multi-inzetbaar als jijzelf.

Vlot naar je werk, in stijl naar de stad of ontspannen genieten op een landelijke fietsroute: de veelzijdige en sportieve Medeo T10 HMB is overal voor in. Een uitgekiende gewichtsverdeling, brede banden en ergonomische handvatten bieden al het rijcomfort dat je je maar kunt wensen en de krachtige motor geeft je daarbovenop altijd dat prettige duwtje in de rug.

Vol vertrouwen op pad

Kijk je naar de Medeo T10 HMB, dan valt het je wellicht niet één, twee, drie op dat het om een e-bike gaat. De middenmotor is opgegaan in het frameontwerp en de accu zit geïntegreerd in de robuuste onderbuis. Dat zorgt niet alleen voor mooie looks, maar ook voor goede rijeigenschappen. Hoe dat zit? De lage plaatsing van de motor en accu, in het midden van de fiets, brengt het zwaartepunt omlaag. Je ervaart zo meer stabiliteit en een betere wegligging.

Minder oneffenheden op hobbelige weg

Qua comfort zit je goed met de Medeo T10 HMB. De e-bike heeft brede anti-lekbanden waarmee je net wat gemakkelijker over oneffenheden in het wegdek rolt. Daarnaast heeft de fiets vering in de aluminium voorvork. Een klinkerpad voelt zo alsof je over een gladde asfaltweg rijdt. Met zoveel rijcomfort stap je ook na je woon-werktraject of een lange toertocht frisser en fitter van de fiets.

Kies je optimale versnelling

Met het beproefde Shimano derailleurversnellingssysteem kies je op ieder moment de versnelling die het prettigst aanvoelt. Shimano staat garant voor betrouwbare schakelprestaties en een jarenlange vlekkeloze werking. Je beschikt over 10 versnellingen die je gemakkelijk vanaf het stuur bedient. De speciaal voor e-bikes versterkte ketting is berekend op de krachten die vrijkomen tijdens het schakelen onder belasting.

Kom altijd veilig tot stilstand

Op een geavanceerde e-bike als de Medeo T10 HMB wil je zonder nadenken veilig kunnen remmen. Hydraulische schijfremmen zijn dan ook onmisbaar, want die bieden de remkracht en het doseringsvermogen om op elk moment gecontroleerd te kunnen afremmen. Ook bij regen en op natte wegen.

Bosch smart systeem

De Bosch Performance Line motor geeft alles wat je fietshart begeert. Vloeiende en krachtige ondersteuning die je nooit in de steek zal laten. Met een enorme koppel van 75 Nm kan je elk terrein aan. Een echte aanrader voor de veeleisende fietser.

Efficiënte ingebouwde energiebron

De lithium-ion-accu's van Bosch behoren tot de modernste accu's op de markt. Hun intelligente battery-managementsysteem garandeert een lange levensduur en de efficiënte aansturing van energie zorgt voor een optimale actieradius. Met de ingebouwde 500Wh- of 625 Wh-accu heb je altijd actieradius genoeg. De accu zit vergrendeld met een slot in het frame. Met de fietssleutel haal je deze makkelijk uit de fiets, zodat je de accu overal kan opladen.

Bosch Purion 200

Design ontmoet functionaliteit: De Purion 200 is de robuuste boordcomputer voor iedereen die op het fietsstuur een nette uitstraling wil. Tijdens het rijden krijg je met een klik van de duim alle belangrijke informatie te zien en houd je beide handen aan het stuur. Door het duidelijke kleurenscherm is altijd duidelijk zichtbaar in welke ondersteuningsstand je fiets. Verbind de Purion met je smartphone en krijg toegang tot nog meer rijgegevens.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2024
DST Groepcode 1B01

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.

Leasen

Je kan bij ons een e-bike leasen inclusief verzekering, onderhoud en 24/7 pechhulp voor een vast bedrag per maand.