1. Fietsen
  2. Merken
  3. Gazelle

Gazelle Miss Grace 2024

€ 949,00

Op de hippe miss grace mag je gezien worden

Naast het fraaie design gooit zij nóg hogere ogen op het vlak van comfort en gebruiksgemak. Op de voordrager neem je al je bagage gemakkelijk mee. De dubbele pootstandaard en stuurblokkering maken het bepakken eenvoudig. De fiets is bovenal stevig gebouwd en kan dus tegen stootje.

Rollerbrakes

De rollerbrakes lenen zich perfect voor dagelijks gebruik en vlak terrein. Moet je een keer door de regen, dan is het remgedrag perfect - beter dan met een velgrem. De koelvinnen zorgen ervoor dat de temperatuur van de rollerbrakes laag blijft en de remkracht niet afneemt. Heb je twee linkerhanden? Geen punt, want de rollerbrakes zijn gemakkelijk af te stellen en vragen weinig onderhoud.

Voordrager

Als je in de supermarkt bent geweest of in de stad hebt geshopt, begint vaak een grote uitdaging: het vervoer naar huis. Met de praktische voordrager kan vrijwel alles mee. Daarbij zijn de spullen steeds in het zicht, zodat er niets mee kan gebeuren. De voordrager is stevig. Je monteert er heel gemakkelijk een mandje of krat op.

Gazelle Miss Grace

Gestyled tot in de puntjes. En vrouwelijk én stoer tegelijk. Dát is de Miss Grace in een nutshell. Zeg nou zelf: ziet ze er niet fantastisch uit? Dankzij de bredere banden rijdt deze fiets lekker licht en comfortabel. Op de praktische voordrager neem je de spullen mee die jij wilt. Voor een aangenaam duwtje in je rug kies je deze stijlvolle dame in een elektrische uitvoering.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2020
DST Groepcode 1A00

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.