1. Fietsen
  2. Stadsfietsen
  3. Heren fietsen

Gazelle Orange C7+ 2024 - Heren

€ 999,00

Met alle comfort en bedieningsgemak. met weinig onderhoud en veel fietsplezier. kortom een echte gazelle orange.

De Gazelle Orange is een graag geziene gast op de Nederlandse fietspaden en is al jarenlang één van de toppers in ons assortiment. Geef de kopers eens ongelijk: het mooi afgewerkte en zeer duurzame frame in combinatie met een hoogwaardige afmontage vormen een allround stadfiets. De fiets is zowel geschikt voor toertochten als woon-werkverkeer en de dagelijkse boodschappen. Dankzij de verstelmogelijkheden kan er gekozen worden voor een sportieve of juist een uiterst comfortabele zithouding, zo kan iedereen een fijne zithouding vinden op de Gazelle Orange C7+.

De fiets is uitgerust met een verende voorvork en een verende zadelpen. Comfortabeler kan een fiets eigenlijk niet worden. De vering in de voorvork en zadelpen vangt schokken van oneffenheden in de weg op, waardoor je er zelf geen last van hebt.

De Gazelle Orange C7+ kenmerkt zich door de 7 Shimano Nexus versnellingen, waardoor je in de stad prima uit de voeten komt. De rollerbrake remmen zorgen ervoor dat je uitstekend tot stilstand komt en de goede verstelmogelijkheden zorgen voor optimaal comfort. De bagagedrager van de Orange C7+ is netjes weggewerkt in het frame, waardoor de bagagedrager een elegante en robuuste uitstraling heeft.

De Orange C7+ is volledig uitgerust met accessoires zoals verlichting, spatborden, een standaard, een bagagedrager, een fietsslot en zelfs een bel. Het fietsslot heeft een ART** keurmerk, waarmee het ook geschikt is voor een fietsverzekering.

De Gazelle Orange C7+ is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er is voor iedereen wel een goede match te vinden. Word jij de gelukkig eigenaar van een stukje Nederlandse cultuur?

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2022
DST Groepcode 1A00

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.