1. Fietsen
  2. Elektrische fietsen
  3. Aanbiedingen

Gazelle Orange C7+ Hmb 2023 - Heren

€ 2.599,00
€ 2.299,00

Gehaaste rit naar je werk? op de gazelle orange c7 plus zit je altijd goed.

Natuurlijk moet je nieuwe elektrische fiets tegen een stootje kunnen. Maar ook de wegligging doet ertoe, want daar haal je je fietsplezier vandaan. Ontspannen tocht op een zonnige middag? De e-bike heeft een robuust en stijf frame dat zich vertaalt naar een stabiele wegligging. Ben je liefhebber van een ruime doorstap? Het damesframe van de Orange heeft een lage en brede opening, zodat je veilig op- en af kan stappen.

Geruisloze en zeer krachtige Bosch middenmotor

De fluisterstille Bosch Active Line middenmotor heeft een vermogen van 40 Nm. Dankzij het lage zwaartepunt van de middenmotor heeft de fiets een uitstekende wegligging. Daarnaast voelt de ondersteuning heel natuurlijk aan, doordat de motor direct de trappers aandrijft. De motor is uitermate geschikt voor het fietsen op vlakke en licht hellende wegen.

Kies zelf de gewenste accucapaciteit

De Gazelle Orange C7 Plus HMB is uitgerust met een 300 Wh accu. Is dit niet voldoende? Kies dan voor een 400 Wh of 500 Wh accu. Ter indicatie: met 300 Wh kan je onder vrijwel alle omstandigheden minstens 40 kilometer fietsen. Met 500 Wh kom je toch al gauw aan een actieradius van minstens 60 kilometer. Maar soms kom je er nog veel verder mee, tot wel 140 kilometer.

Uitgebreide uitrusting, comfortabele ritten

De Gazelle Paris C7 Plus HMB is afgemonteerd met 7 versnellingen, hydraulische velgremmen, een verende voorvork én zadelpen voor extra comfort op hobbelige wegen. Wil je ook nog accessoires op je fiets monteren? Een fietstas of kinderzitje misschien? Komt dat even goed uit, want met de MIK-bagagedrager bevestig je de meeste accessoires veilig met maar één klik.

Eenvoudige fietsbediening waarmee je zo op pad gaat

Centraal op het stuur zit het Bosch Intuvia display. Met de losse bedieningsunit bij je handvat kies je de gewenste ondersteuningsstand. Zo kan je je ogen op de weg houden. Wel zo veilig. Kan je zonder risico’s een snelle blik werpen op je display? Dan vind je er handige informatie, zoals je snelheid, afgelegde afstand en de resterende accucapaciteit.

Kom langs voor een proefrit op de Gazelle Orange C7 Plus HMB

Wil je de Gazelle Orange C7 Plus HMB eerst testen? Bezoek onze winkel om een proefrit te maken. Dan leer je de elektrische fiets pas écht goed kennen. Onze fietsspecialisten vertellen je alles over de Orange en vergelijkbare modellen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2022
DST Groepcode 1A01

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.