1. Fietsen
  2. Merken
  3. Gazelle

Gazelle Paris C7 Hmb 2023 - Dames

€ 2.299,00
€ 2.148,20

Op zoek naar een solide kwaliteitsfiets zonder onnodige franjes?

Dan is de Paris C7 HMB jouw fiets. De basis is het stijve en dus stabiele frame met de lage brede instap. Daarin geïntegreerd zit de betrouwbare Bosch Active Line-middenmotor (40 Nm). Je stapt vlot op en af, ervaart veel comfort en treft een rits toponderdelen. De typische Gazelle-kwaliteit is voor iedereen bereikbaar.

Krachtige hydraulische velgremmen

Voorvorkvering dempt alle oneffenheden

Achterdrager met handig MIK-systeem

Bedien de display én houd de handen aan het stuur

De Gazelle Paris C7 is een goed geprijsde elektrische fiets met goede onderdelen en een prachtige uitstraling. Deze fiets wordt elektrisch ondersteund door de betrouwbare Bosch Active Line 3.0 middenmotor. Deze motor biedt een koppel van 40 Nm, waardoor je bij het stoplicht lekker snel weg bent, en het voelt alsof iemand je een duwtje geeft als je een heuvel op aan het rijden bent. Met het Bosch Purion LCD display kan je ook tijdens het rijden prima bedienen en het scherm is duidelijk afleesbaar.

De C7 kenmerkt zich door de geveerde voorvork, magura velremmen en de Shimano Nexus 7 afmontage. Met de Shimano Nexus 7 versnellingen heb je meer dan voldoende bereik. Verder is de fiets voorzien van een AXA Defender slot dat ART ** gecertificeerd is en dus door verzekeraars wordt goedgekeurd. De verstelbare stuurpen zorgt dat je de fiets kan aanpassen op de ideale zithouding voor jou. Verder is het stuur net als de fiets speciaal gemaakt voor een comfortabele houding, een draaibel naast het handvat maakt bellen een stuk makkelijker.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2020
DST Groepcode 1A01

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.