1. Fietsen
  2. Merken
  3. Gazelle

Gazelle Paris C7+ Hmb 2024 - Dames

€ 2.699,00
€ 2.549,00

Klik hier voor Gazelle Fiets Lease

Gazelle paris c7+ hmb disc dli46 n7 elektrische stadsfietsen cloud grey matt

De Paris C7+ HMB is een duurzame en betrouwbare keuze. De basis van de Paris C7+ HMB is het stabiele aluminium frame met de lage brede instap. Daarin geïntegreerd zit de soepele Bosch Active Line Plus-middenmotor (50 Nm). Je stapt vlot op en af, ervaart veel comfort en treft een rits toponderdelen.

Comfortabel op pad

De wegen die je fietst zijn niet altijd even egaal. Ook op zulke momenten wil je natuurlijk comfortabel kunnen blijven fietsen. Daarom is de Paris C7+ HMB uitgerust met een verende voorvork, zadelpen en brede banden. Deze kwaliteitsonderdelen filteren de oneffenheden zo veel mogelijk weg. Kun jij je aandacht op de weg houden.

Krachtig en beheerst afremmen

Om veilig door het verkeer te navigeren wil je altijd de controle hebben. Hydraulische schijfremmen bieden de remkracht en het doseringsvermogen om op elk moment gecontroleerd te kunnen afremmen. Zo sta je in een mum van tijd stil. Ongeacht het weer!

Zet het stuur precies op jouw maat

Geef je er de voorkeur aan rechtop te zitten of juist wat actiever? Op de Paris C7+ HMB kun je met de Gazelle Switch stuurpen gemakkelijk je zitpositie naar wens afstellen. Je maakt de vergrendeling eenvoudig open, stelt het stuur op jouw wensen af en klikt de vergrendeling weer dicht. Binnen enkele seconden en zonder gereedschap ben je weer onderweg. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Krachtige ondersteuning

Is een duwtje in de rug welkom? Met de Paris C7+ HMB krijg je hem. De e-bike is uitgerust met de Bosch Active Line Plus (50 Nm). Je zigzagt ermee door de stad. En heb je wind op kop, dan snijd je daar moeiteloos doorheen. De fraai weggewerkte middenmotor krijgt zijn energie van de batterij in de achterdrager. Er is keuze in accucapaciteit: 400 en 500 wattuur. Dus zelfs als je flink wat kilometers aan één stuk wilt klokken, kun je met de Paris C7+ HMB uit de voeten.

Kies de accu die bij je past

De lithium-ion-accu's van Bosch behoren tot de modernste accu's op de markt. Hun intelligente battery-managementsysteem garandeert een lange levensduur en de efficiënte aansturing van energie zorgt voor een optimale actieradius. Je kiest zelf welke accu-capaciteit bij je past: 400 of 500 Wh. De accu zit vast met een slot op je achterdrager en is met je fietssleutel makkelijk uitneembaar. Handig, zo kan je de accu zowel in je fiets als buiten je fiets opladen.

Purion 200

Design ontmoet functionaliteit: De Purion 200 is de robuuste boordcomputer voor iedereen die op het fietsstuur een nette uitstraling wil. Tijdens het rijden krijg je met een klik van de duim alle belangrijke informatie te zien en houd je beide handen aan het stuur. Door het duidelijke kleurenscherm is altijd duidelijk zichtbaar in welke ondersteuningsstand je fiets. Verbind de Purion met je smartphone en krijg toegang tot nog meer rijgegevens.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2024
DST Groepcode 1A01

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.