1. Accessoires
  2. Elektronica
  3. Pendix

Pendix Edrive 500

€ 1.690,00

Met de pendix edrive500 kunt u dankzij de hoge 500wh batterijcapaciteit genieten van een actieradius van 62 - tot 120 km.

De Pendix eDrive 500 ombouwset maakt van uw fiets een betrouwbare en krachtige eBike. Het systeem is geschikt voor bijna elk frametype, ongeacht of het een: stads, sport, hybride, bakfiets of mountainbike is, er moet gewoon voldoende ruimte zijn voor de batterij en de motor op het frame. Het kan onafhankelijk van de trapaslengte, versnellingssysteem of remsysteem worden gemonteerd. Het systeem ondersteunt riem- en kettingaandrijving. Dit moet zich aan de rechterkant van de fiets bevinden en uw fiets moet een BSA-trapas hebben.

De Pendix eDrive 500 is ideaal voor uw ritten met een lengte van 62 - tot 120 km***. Het complete systeem weegt slechts 7,3 kg.De in het midden gemonteerde gearless motor is gemonteerd in plaats van de linker crank. Door zijn constructie en positie op de fiets, geeft het een bijzonder natuurlijk rijgevoel en is absoluut geruisloos. Met een vermogen van 250 watt en een maximaal koppel van 65 Nm, ondersteunt het uw trapprestaties tot een snelheid van 25 km / u (wettelijk toegestane maximale waarde voor EU-landen). Hogere snelheden kunnen worden bereikt door pure spierkracht te gebruiken. Omdat de motor geen versnellingsbak heeft, is er geen merkbare trapweerstand wanneer de accu is uitgeschakeld, zodat u uw fiets nog steeds kunt gebruiken als voorheen.

De 48 Volt Pendix ePower500 (batterij) heeft een capaciteit van 500 Wh en werkt op basis van moderne lithium-iontechnologie. Deze kan gemakkelijk van de fiets worden gehaald en binnen 3 uur en 20 minuten volledig worden opgeladen met de meegeleverde 200 Watt oplader. Tijdens het rijden toont de batterij u het huidige laadniveau via de van kleur veranderende LED-ring. De ondersteuningsniveaus kunnen worden geselecteerd met behulp van de draaiselector bovenop de batterij. Door dit slimme ontwerp heeft u geen extra display op het stuur nodig! Als u nog steeds actuele gegevens op het stuur wilt hebben, kunt u de Bluetooth-functie van de batterij gebruiken om deze te verbinden met uw smartphone en de Pendix.bike PRO-app. De batterij heeft een USB-interface voor het opladen van externe apparaten zoals uw mobiele telefoon. *** onder ideale omstandigheden