1. Accessoires
  2. Veiligheid
  3. Helmen

Abus Smiley 3.0 Ace Led Pure Edition Kinderhelm

€ 64,95

De beste kleuterhelm nu nog beter!

Net zoals kinderen zich elke dag een beetje verder ontwikkelen, doet de populaire kinderhelm Smiley dat ook. Versie 3.0 ACE LED koestert alle mooie herinneringen en bereidt zich voor op de toekomst - met praktische functies zoals oplaadbaar licht.

Diepe pasvorm en vizierachtige voorrand voor extra hoofdbescherming. De helm kan aan de hoofdomvang worden aangepast - zowel in breedte als in de hoogte aan het achterhoofd. Het verstelsysteem biedt een extra voordeel voor kinderen met lang haar. Het kan ruimte scheppen voor een vlecht. Het stelwieltje drukt niet hinderlijk op vlecht of staart. Het draagcomfort wordt ook verhoogd door een dik kinstuk.

Het dragen van een fietshelm groeit gestaag in het Nederlandse verkeer. Behalve berijders van een speed pedelec, die verplicht zijn om een helm te dragen, zijn het momenteel vooral ouderen en kinderen, die ook een helm opzetten als ze onderweg gaan. Ouders vinden het belangrijk dat hun kind goed beschermd is als ze in het kinderzitje of in een bakfiets plaatsnemen. Wat daarbij helpt is dat die kinderfietshelm niet alleen veilig is, maar er ook leuk uitziet.

De ACE LED-versie van de populaire kinderhelm heeft een achterlicht. Het lampje is makkelijk op te laden via een USB-aansluiting. Achterlicht verhoogt de zichtbaarheid bij slecht zicht. De helm heeft ook een buitenschaal aan de onderrand. Beschermt de helm tegen slijtage en biedt een visueel accent.

Het moeilijkste is de keus welke Smiley 3.0 ACE LED deel moet gaan uitmaken van uw gezin. Met de keuze aan designs vindt elk kind een helm die het met plezier zal dragen.

In-Mold voor een permanente verbinding van de buitenschaal met het schokabsorberende materiaal van de helm (EPS)Helm reikt tot in de slaap- en nekzones voor een betere bescherming rondomIn hoogte verstelbaar systeem met vlecht-/staartcompatibiliteit voor rijders met langer haarGeïntegreerd 180⁰ zichtbaar oplaadbaar USB LED-achterlichtZoom Ace Kids - in hoogte verstelbaar systeem met anti-slip draaiknop aan de achterkant van het hoofdDe grootte kan worden aangepast met een ring van robuuste en flexibele kunststof voor optimale stabiliteit en aanpasbaarheidUitstekende ventilatie met 4 luchtinlaten en 4 luchtuitlatenUitneembare en wasbare vulling voor maximaal draagcomfortGeïntegreerd vliegennetPassieve veiligheid door reflectorenBescherming van de onderrand: Een extra buitenschaal beschermt de onderrand van de helm tegen invloeden van buitenaf

Specificaties

DST Groepcode 3F01