1. Fietsen
  2. Elektrische fietsen
  3. Aanbiedingen

Riese & Muller Swing4 Silent

€ 4.486,80
€ 3.589,44

Moderne uitrusting met een klassieke look

Deze fiets is reeds geconfigureerd en voorzien van:

Accu: 500 Wh, Cockpit: Geen cockpit (Intuvia 100-display), Framehoogte: 46 cm (28"), Framekleur: bordeaux, RX Hardware: RX Chip (voor RX Services), Uitruistungsoptie: GX-optie, Fietsmand voor en fiestmanden bagagedrager, Beschikbaar in de winkel, snel de weg op!

De stadfiets met speciale functies: met de Swing4 rijdt u net zo prettig door de stad als door bos en velden. Voor het hoge rijcomfort zorgen de verende voorvork en verende zadelpen. Voor de geweldige vaart zorgt de krachtige Bosch Performance Line motor met 500 Wh bagagedrageraccu. Dankzij optionele manden voor bagagedrager en stuur bent u op stijlvolle wijze op elk type vervoer voorbereid.

Niet alleen fijn voor de benen, maar ook een prettig gezicht.

De vorm van het frame doet denken aan een klassieke omafiets en dankzij de verende voorvork en de verende zadelpen fietst u comfortabel naar uw eindbestemming. Hierbij wordt u krachtig ondersteund door een bagagedrageraccu van 500 Wh in combinatie met de naadloos geïntegreerde Bosch Performance Line motor. Dankzij de lage instap is de bike makkelijk in het stadsverkeer te hanteren. De geïntegreerde kabelgeleiding onderstreept de strakke look nog eens.

Transportmanden: Praktisch, zo'n perfecte look.

Speciaal voor de Swing werden ideaal passende, optionele manden met kliksysteem ontwikkeld. Robuust, watervast en in elegante rotanlook completeren zij het beeld van een moderne omafiets. De mand aan de voorkant met een inhoud van ca. 12 l heeft een draagvermogen van tot wel 5 kg. De manden voor de bagagedrager kunnen rechts, links of aan beide kanten tegelijk zoals fietstassen worden bevestigd. Zo blijft de bagagedrager met MIK-systeem bruikbaar. Hun grote inhoud van ca. 22 l werd afgestemd op een belading met boodschappentassen van elk ongeveer 7 kg.

Hoge betrouwbaarheid.

De carbon-riemaandrijving biedt een geweldig rustige loop en is tegelijkertijd onderhoudsarm en betrouwbaar. Vuil en olievlekken zoals bij een kettingaandrijving behoren zodoende tot het verleden. Voor een comfortabel en veilig dagelijks gebruik zorgen de draaigreepschakelaar en de hydraulische velgrem van Magura. En met het betrouwbare standaard Abus frameslot beveiligt u de bike in een handomdraai.

RX Connect (optioneel): Met chip en app naar een Connected E-Bike.

Door de optionele RX Chip verandert uw fiets in een Connected E-Bike. Activeer gewoon kosteloos de RX Service ConnectRide Free voor 1 jaar en krijg toegang tot alle functies: van de diefstalbeveiliging via GPS tracking en een bewegingsalarm tot persoonlijke rijstatistieken. De RX Connect App verbindt u bij een geboekte RX Service rechtstreeks met uw bike. Indien gewenst schakelt u via de app het digitale alarm in, zodat u wordt gewaarschuwd als uw fiets wordt verplaatst of verwijderd. Maar u moet de bike natuurlijk ook nog steeds fysiek op slot zetten – heel simpel met het standaard Abus frameslot. Afhankelijk van het servicepakket beschermt u uw bike met de complete beveiliging tegen diefstal via GPS-tracking en de opsporings- en terugbezorgingsservice in geval van diefstal. Gewoon de passende RX Service ConnectCare online bijboeken en zonder zorgen op pad gaan.

De Bosch Performance Line-motor.

De Bosch Performance Line motor biedt een natuurlijk rijgevoel en meer veiligheid met een trapondersteuning van tot wel 340%, een koppel van 75 Nm, een dynamisch wegrijgedrag en een trapfrequentie-ondersteuning tot 120 omwentelingen per minuut. De motor overtuigt doordat hij bijzonder stil is en door een zeer lage trapweerstand – zelfs als hij uitgeschakeld is. Dankzij een klein volume en een laag gewicht is de motor onopvallend geïntegreerd.

De accu's.

De stroom voor veel van onze e-bikes wordt geleverd door betrouwbare lithium-ion-accu’s van Bosch met een capaciteit tot wel 750 Wh. Met de DualBattery Technology – het gebruik van twee accu's die parallel worden gebruikt – bereiken we een gecombineerde piekcapaciteit van 1500 Wh. Afhankelijk van het e-bikemodel installeren we frameaccu's, bagagedrageraccu's en de allernieuwste Bosch PowerTube-accu's die volledig in het frame zijn geïntegreerd. Zo zetten we maatstaven in design en functionaliteit.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2024
Model Dames
Verkrijgbare framematen 43 cm (26")*; 46 cm (28")*; 51 cm (28")*; 56 cm (28")*
Motor Bosch Performance Line (smart system)
Type motor
Accu Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh
Aandrijving
Frame Swing
Voorvork SR Suntour SF14, 28", 63mm, tapered; SR Suntour SF18, 26", 63mm, tapered*
Versnelling Shimano Nexus 8-speed
Gewicht 27 kg
Slot ABUS Shield X+
Verlichting voor Busch & Müller Lumotec IQ-XS
Verlichting achter Spanninga Pimento
Banden Schwalbe Big Ben 50-622 Reflex
Handvatten Velo Leather-Look
Zadel Selle Bassano Volare XL
Stuur Satori Noirette Plus, 31,8 mm, Alu
Stuurpen Satori Stargazer-e, 110 mm, 35°; Satori Stargazer-e, 90 mm, 35°*
Standaard Pletscher Comp 40 Flex Evo
Bijzondere eigenschappen verkrijgbaar in drie kleuren

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.