1. Fietsen
  2. Stadsfietsen
  3. Heren fietsen

Gazelle Tour Populair Rt7 2024

€ 1.199,00

Het model waarmee de geschiedenis van gazelle ooit begon, heeft al bewezen tijdloos te zijn

Misschien dat je opa vroeger ook op deze fiets reed. Hoe retro wil je het hebben? De Tour Populair RT7 is de klassieke stadsfiets van Gazelle, met een lederen zadel en dito handvatten. Zelfs de kettingkast en jasbeschermers zijn van authentiek lakdoek. Hoewel ze goed zijn verstopt, zal je opa toch de nodige verschillen opmerken. Deze uitvoering is namelijk voorzien van enkele moderne gemakken. Zo heb je veel plezier van de 7 versnellingen tellende Shimano Nexus achternaaf en de betrouwbare rollerbrake. De koplamp wordt gevoed door de naafdynamo in het voorwiel. De Gazelle Tour Populair RT7 is kortom de ideale mix tussen een klassieke uitstraling en eigentijds comfort.

Brooks-zadel

Een van de kwaliteitsonderdelen is het zadel van Brooks. Dit Britse merk staat al ruim honderd jaar bekend om zijn vakmanschap en uitstekende producten. De zadels zijn al die jaren nagenoeg onveranderd gebleven. En terecht, want wat perfect is wijzig je niet zomaar. Wie het lederen zadel goed behandelt, kan er een leven lang mee vooruit.

Karakter

Tot in de puntjes doorgestyled. Een ingelegd balhoofd, belijning op de borden, authentiek lakdoek en zelfs het witte spatborddeel, je proeft een en al karakter.

Relax

Deze omafietsen zijn sterk, robuust en zijn voorzien van een stevig frame. In het frame vind je nog steeds de zogeheten damesbocht terug. Door deze buiging in de onderbuis is opstappen makkelijk en zit je heerlijk relaxt.

Robuust

Gazelle maakt al meer dan een eeuw fietsen. En de omafiets is tot op de dag van vandaag nog steeds onderdeel van het assortiment. De fiets is robuust, tijdloos en gaat generaties mee. De combinatie van klassieke elementen met moderne technieken maken deze fiets geliefd.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2019
DST Groepcode 1A00

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.