1. Fietsen
  2. Merken
  3. Gazelle

Gazelle Tour Populair T8 2024 - Heren

€ 1.199,00

Het model waarmee de geschiedenis van gazelle ooit begon, heeft al bewezen tijdloos te zijn

Stap op de Tour Populair en je weet waarom! De unieke Gazelle klassieker, maar dan met 8 versnellingen!

De Gazelle Tour Populair T8 is een retro vormgegeven omafiets of opafiets. Het slanke stalen frame, lederen Brookszadel en de ouderwetse bel doen je direct aan vroeger denken. De fiets heeft een heerlijke zithouding en met 8 versnellingen fiets je met gemak van A naar B. Het stalen frame is niet kapot te krijgen en is dus ideaal voor in de stad. De fiets kan heel wat stoten opvangen. Daarnaast is de fiets erg onderhoudsvriendelijk met gesloten kettingkast en trommelrem. Liever eerst een proefrit maken op een Gazelle omafiets of opafiets? Kom dan naar één van onze winkels, of plan een proefrit in zodat deze er zeker staat.

Brooks-zadel

Een van de kwaliteitsonderdelen is het zadel van Brooks. Dit Britse merk staat al ruim honderd jaar bekend om zijn vakmanschap en uitstekende producten. De zadels zijn al die jaren nagenoeg onveranderd gebleven. En terecht, want wat perfect is wijzig je niet zomaar. Wie het lederen zadel goed behandelt, kan er een leven lang mee vooruit.

Karakter

Tot in de puntjes doorgestyled. Een ingelegd balhoofd, belijning op de borden, authentiek lakdoek en zelfs het witte spatborddeel, je proeft een en al karakter.

Relax

Deze omafietsen zijn sterk, robuust en zijn voorzien van een stevig frame. In het frame vind je nog steeds de zogeheten damesbocht terug. Door deze buiging in de onderbuis is opstappen makkelijk en zit je heerlijk relaxt.

Robuust

Gazelle maakt al meer dan een eeuw fietsen. En de omafiets is tot op de dag van vandaag nog steeds onderdeel van het assortiment. De fiets is robuust, tijdloos en gaat generaties mee. De combinatie van klassieke elementen met moderne technieken maken deze fiets geliefd.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2014
DST Groepcode 1A00

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.