1. Fietsen
  2. Merken
  3. Gazelle

Gazelle Ultimate C8+ Hmb Connect 2023 - Dames

€ 3.899,00
€ 3.269,00

Een veelzijdige elektrische fiets met een sportieve en strakke uitstraling.

De Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt Connect heeft een sportieve uitstraling voor een stadsfiets en de zitpositie op deze fiets is actief. Dit houdt in dat de drukverdeling tussen benen, zitvlak en handen optimaal is om goed te kunnen trappen. Deze positie is ideaal voor langere stukken en maakt het maken van lange tochten dus erg leuk en comfortabel.

Dankzij het innovatieve en dynamische design oogt deze fiets super strak. De compleet geïntegreerde accu en geïntegreerde motor in het frame zorgen ervoor dat de fiets er nog strakker uitziet. De plaatsing van de accu en de motor dicht bij de grond resulteren in een stabiel rijgedrag, wat het rijcomfort verhoogt. De brede banden en geveerde voorvork zorgen ervoor dat je comfortabel op de fiets zit, en dus ook nog met stijl. De fiets is dankzij de CDX riemaandrijving zeer onderhoudsarm en daardoor geschikt voor intensief gebruik.

De fiets wordt ondersteund door de betrouwbare en krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor. De fiets heeft 8 Shimano Nexus versnellingen, zodat je in veruit de meeste omstandigheden goed uit de voeten kunt. Verder maakt deze fiets gebruik van Shimano hydraulische schijfremmen, een vaste zadelpen en een te verstellen stuurpen. Tenslotte is de fiets uitstekend beveiligd dankzij het AXA Defender ringslot en natuurlijk de Gazelle Connect module.

Extra's via het Gazelle Connect programma

De Ultimate C8+ HMB Belt Connect is uitgerust met een Connect module van Gazelle. De fietsen met deze module zijn voorzien van een GPS-chip en sturen alle benodigde informatie door naar je telefoon, waar je eenvoudig via de app (zowel voor Android als iOS) al je gegevens in kunt zien. Je ziet bijvoorbeeld wat de status van je accu is, waar je je fiets ook al weer neergezet hebt en je krijgt een waarschuwing bij een vermoedelijke diefstalpoging.

Met de Connect module krijg je 20% korting op je fietsverzekering bij ANWB, ENRA of Kingpolis. Wordt je fiets ondanks de diefstalpreventie alsnog gestolen? Dan kunnen professionals via het GPS-signaal jouw fiets weer opsporen. Daarnaast geniet je met een Connect fietsverzekering ook van pechhulp en rechtsbijstand. De eerste 4 jaar lang krijg je een gratis data abonnement bij je fiets, daarna moet je zo'n €2,- à €3,- per maand betalen voor bepaalde diensten. Een fietsverzekering is niet inbegrepen en moet apart worden afgesloten.

AD Fietstest 2022

Deze fiets is in de AD Fietstest 2022 beoordeeld met een 8,5. Hiermee is de Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt volgens het AD panel de allerbeste elektrische fiets voor het woon-werkverkeer. Op rijeigenschappen, comfort, motor/ondersteuning en display/bediening krijgt de fiets uitstekende beoordelingen van het panel. Het panel beschrijft de fiets als verrassend met een leuk ontwerp, krachtige ondersteuning en een fijne zit.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2022
DST Groepcode 1A01

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.