1. Fietsen
  2. Elektrische fietsen
  3. Aanbiedingen

Gazelle Ultimate C8 Plus Hmb Belt Connect 2023

€ 3.899,00
€ 3.269,00

De gazelle ultimate c8 plus hmb belt connect is een moderne en sportieve elektrische fiets met een onderhoudsvrije riem in plaats van een fietsketting.

Gazelle Ultimate C8 Plus HMB Belt Connect 2023 - Rood

Geschikt voor zowel dagelijks verkeer als een heerlijke toertocht door verschillende landschappen. Dankzij de Bosch Active Line Plus middenmotor ben je altijd voorzien van voldoende ondersteuning. De lederen handvatten, brede banden en verende voorvork zorgen voor extra comfort tijdens de rit. Deze e-bike is voorzien van 8 versnellingen en heeft een krachtige accu waarmee je tussen de 60 en 120 kilometer fietst. Daarbij is deze Connect variant voorzien van een GPS-chip, waardoor je altijd kan zien waar jouw fiets staat en meer!

Krachtige en geruisloze ondersteuning

Deze elektrische fiets is voorzien van een geruisloze Bosch Active Line Plus middenmotor. In combinatie met de geruisloze riemaanrijving of beltdrive rijd je geluidloos en kan je echt van je omgeving genieten. De middenmotor is verwerkt in de trapas, dit zorgt voor een natuurlijke gewichtsverdeling en verbetert de stabiliteit van de fiets. De motor is voorzien van een dynamische modus, waarmee je makkelijker weg fietst uit stilstand. Dankzij de hydraulische schijfremmen heb je voldoende remkracht om weer veilig tot stilstand te komen onder diverse weersomstandigheden.

GPS locatie met Gazelle Connect

De Gazelle Ultimate C8 Plus HMB Belt Connect is dezelfde fiets als de standaard Gazelle Ultimate C8 Plus HMB Belt. Alleen is de Connect versie van Gazelle voorzien van een GPS-chip die alle benodigde informatie doorstuurt naar jouw telefoon via de Gazelle Connected App (IOS en Android). Je kunt bijvoorbeeld zien wat de status is van de accu, de locatie waar je fiets staat en je krijgt een waarschuwing bij een vermoedelijke diefstal poging.

Eenvoudige bediening via het Bosch Intuvia Display

De Gazelle Ultimate C8 Plus HMB Belt Connect bedien je eenvoudig via het Bosch Intuvia Display. Dit display voorziet je van alle nodige informatie tijdens je fietsrit. Zo vind je hier onder andere de vulgraad van je accu, je gemiddelde snelheid en het aantal gereden kilometers. Via het display kun je één van de vier gewenste ondersteuningsstanden instellen en de verlichting aan- en uitschakelen. Het display is veilig te bedienen vanaf je handvat, zo kun je altijd beide handen aan het stuur houden. Het display is in het midden van het stuur gemonteerd en is afneembaar.

Standaard uitgerust met een zeer krachtige accu

Deze e-bike is standaard voorzien van een 500Wh accu. Hiermee kun je tussen de 60 tot 120 kilometer fietsen op de Gazelle Ultimate C8 Plus HMB Belt Connect.

Kom langs voor een proefrit op de Gazelle Ultimate C8 Plus HMB Belt Connect

Twijfel je nog of heb je nog nooit op een elektrische fiets gereden? Kom langs in één van onze fietsenwinkels om een proefrit te maken. Onze fietsspecialisten staan hier voor je klaar om je kennis te laten maken met alle Gazelle e-bikes. Ze kunnen je uitstekend adviseren over welk model het beste bij jouw gebruik past. Je kunt de proefrit ook online inplannen, zodat de fiets voor je klaar staat.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2022
DST Groepcode 1A01

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.