1. Fietsen
  2. Merken
  3. Gazelle

Gazelle Van Stael 2024 - Heren

€ 999,00

Van stael it is! alles aan deze fiets ademt snelheid en authenticiteit uit

Deze retro racer stuurt je snel en soepel door het drukke stadsverkeer onderweg naar een vers gemaakte spicy latte in de zon op het terras. Een stalen fiets, daar gaat je hart toch sneller van kloppen?! De kracht die dat stijve frame uitstraalt, met haar slanke buizen die samenkomen in retro lugs. De glimmende stalen spatborden. De retro racebanden. Het lederen Brooks zadel en authentieke handvatten. Zelfs een stalen bel. Alles klopt aan de Van Stael. Oude tijden herleven als nooit tevoren!

Retro

Super coole retro fiets. Het stalen frame, geïnspireerd op het vintage tour de France model uit 1915, combineert nostalgie met moderne styling. Deze fiets straal snelheid en authenticiteit uit!

Details

De Van Stael is afgemonteerd met een Brooks zadel en bijpassende grips die de Van Stael zijn unieke look geven. Haar slanke buizen die samenkomen in retro lugs, de glimmende stalen spatborden en de retro racebanden: alles klopt aan deze snelle citybike!

Lichtgewicht

Ondanks het stalen frame is de fiets opvallend laag in gewicht; slechts 14,2 kg. Dit maakt deze fiets een enorm snelle en zeer wendbare racer. De Van Stael is gemaakt om je snel en makkelijk door de stad te verplaatsen. Om mee gezien te worden.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2021
DST Groepcode 1A00

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.